Modern arkitektur – ett hus i Sydkorea

Designad av Iroje KHM Architects

innovativt hus vid sjön

Öhuset / öhuset / är ett utmärkt exempel på modern arkitektur. Huset ritades av Iroje KHM Architects 2008 och byggdes på sjön i Gapyunggun, Gyeounggi-do, Sydkorea. Huset ligger mitt i naturen, omgivet av berg och vatten. Det unika läget inspirerade arkitekterna att skapa sin design.

Modern arkitektur – ett hus vid sjöstranden

innovativ fasad av husdesignglas

Dessa modern arkitektur nytta av terrängen. Byggnaden följer landskapets kurvor och införlivar lutningen i konstruktionen. Ett stort utomhusområde i husets södra del gör att de vackra omgivningarna kan komma till sin rätt. En pool lovar många trevliga timmar utomhus. Två trappor leder till en modern takterrass.

Spännande husdesign – ett utmärkt exempel på modern arkitektur

modernt utomhusområde - takterrass

spännande exteriördesign - poolområde

En glasfasad delades upp i tre moduler, som delar upp det användbara området i olika strukturer. De stora fönstren låter den vackra utsikten komma till sin rätt. Dessa modern arkitektur ser mer ut som en kontorsbyggnad än ett hus. Inredningen motsvarar huvudkonceptet. Möblerna har valts med stor smak, och det som verkar vara kaotiskt vid första ögonkastet skapar en konstnärlig atmosfär. Många olika former och material kombineras framgångsrikt och bidrar till mångfalden i modern arkitektur på.

Av K.H. Christova

Innovativ husdesign – hus vid sjöstranden

modern innovativ design - Haus Seeufer

Modern inredning med trägolv och träbord

elegant interiör - hus i Sydkorea

modern pool med en intressant form

modern pool

modern husdesign – ritning

 

modernt hus i Seul - ritning