“Radius House” av Dwyer Design

Utomhus vardagsrum i Dwyer's Radius House

Det renoverade huset,  “Radius House” byggdes ursprungligen 1960 och designades av Daniel Leibermann, en tidigare Taliesin West -student av Frank Lloyd Wright. Dess namn härrör från det faktum att detta hus är byggt med en rund planlösning med tak som fysiskt bildar en radie.

rund planlösning med tak

Träarkitektur av Dwyer - Radius

Arkitekten Vivian Dwyer, som ville behålla den ursprungliga designen, hittade en genial lösning för renoveringen. Hon bestämde sig för att skaffa allt material för att renovera och belägga tegelväggarna med vit puts för mer modern stil. Hon organiserade om de små sovrummen och badrummen, vilket blev ett öppet koncept genom att ta bort skiljeväggarna.

Utsida från Radius -huset

Trädesign av Dwyer - utvändigt

Daniel Leibermann använder lokala eller återvunna material och lokala hantverkare för att göra det anpassade betongkaret, metalltrösklar, skåp, anpassade trämöbler och puts. Renoveringen omfattar kök, renovering av betonggolv, träbjälkar, metallrör och synliga tegelväggar. En kombination av sovrum och badrum, en gästtoalett och garderob finns i den bakre delen av “Radius House”. Det finns en fantastisk sten spis och ett inbyggt lyxigt badkar. Varje rum har en fantastisk utsikt över den vidsträckta skogskogen.

Inredning av

Trädesign av Dwyer -küche

Radius House - Dwyers trähus - matsal

Radius House - Wood Design by Dwyer - Sovrum

Radiehus från Dwyer -sovrummet

Hus

Dwyer badkar i trähus

Stenmur i huset

Intern design