Snyggt exempel på lantlig stil från USA

Lantlig stil - minimalistisk exteriördesign

Vad exakt är a Lantlig stil? Det är en stil av inhemsk arkitektur, vanligtvis gjord av träkonstruktion, populariserad på 1800 -talet, främst genom arkitekterna Andrew Jackson Downing och Alexander Jackson Davis. Denna stil kännetecknas vanligtvis av en asymmetrisk plan, inklusive väggar av brädor, dekorativa eldstäder, branta tak och burspråk.

Modernt minimalistiskt hus på landet

modern minimalistisk arkitektur - fasad

Det är en eklektisk blandning av antika, gamla och nya funktioner som vanligtvis associerar strukturella element som korgar, väggar med lister och färg direkt från en blomsterträdgård. In Lantlig stil utvald botanisk palett innehåller ljusa persikor, dammigt rosa och grönt.

Lantlig stil – mysig inredning

modern inredning i minimalistisk lantlig stil

Här är ett snyggt exempel på Lantlig stil Designad av Dallas, Texas-baserade arkitektfirma Bodron + Fruit. Det grundades 1998 av inredningsarkitekten Mil Bodron och arkitekten Svend Christian Obst och erbjuder ett samarbete som inkluderar kompletta designtjänster inklusive arkitektur, inredning och möbeldesign. De gör riktigt fina projekt.

Lyxig lägenhet med minimalistisk arkitektur

minimalistisk inredning i vardagsrummet

Denna lägenhet av Bodron + Obst kännetecknas av sin naturliga och hemtrevliga atmosfär. Det är ett modernt inrett hus med skjutbara glasväggar och fönster på oväntade platser som öppen spis och kök. Den minimalistiska interiören är elegant och elegant. Det finns ultramoderna konstgjorda element, ett urval av träslag och anpassade bitar som fokuserar uppmärksamhet. modernt minimalistiskt inredningsrum

modernt minimalistiskt lantkök

mysigt lyxigt badrum i lantlig stil