Nya Mercedes C-klass 2014 överraskar positivt bilälskare

italiensk designer modern funktionell tillagd elegant front

Presentationen av nya C-klass väntas med spänning av bilentusiaster. Vissa journalister hade turen att sätta sig i bilen och titta på inredningen. Alla håller med – nya Mercedes C-klass 2014 kan räkna med en stor framgång under 2014.

Nya Mercedes C-klass 2014 garanterar snabbare drift och en bekväm åktur

interiör attraktivt utrustade läderinteriör träelement

Nya Mercedes C-klass 2014 skiljer sig från sina föregångare genom en helt ny design – klassiska italienska former och flytande linjer. Till detta läggs ändamålsenligheten av tyskarna. En utveckling kommer att imponera på publiken, nämligen den snabba användningen med pekplattor. Föraren och den främre passageraren kan använda sina fingrar för att välja sin situation, ställa in luftkonditioneringen eller styra infotainmentsystemet. Som ett alternativ för personer som inte riktigt är entusiastiska över pekplattan finns det en multifunktionell tryckknapp som fördubblar pekplattan. Bland de material som används för inredningen finns naturligt trä och mycket dyrt läder, som används för att täcka både säten och dörrar. Panoramatak gör att mer ljus kan släppas igenom.

Nya Mercedes C-klass 2014 kommer att förbättras i många aspekter

Ny version av Mercedes star hood pneumatiska stötdämpare

Klimatanläggningens funktion i nya C-klass har förbättrats mycket. Med hjälp av GPS aktiveras de olika arbetsregimerna av sig själva. Nya Mercedes C-klass 2014 är den första modellen från denna standardutrustning som har pneumatisk fjädring. Eftersom utrustningen också innehåller två stereoskopiska kameror som kan skanna 500 m framför bilen och systemet som ger ytterligare skydd för dem som sitter inne, ökar detta säkerheten vid körning med den nya seriemodellen. En av de mest speciella egenskaperna är att nya C-klass och nya S-klass är väldigt lika varandra.

interiör skärm bred effekt luftkonditionering aktiverad ensam

bilsäker stabila väg stereoskopiska kameror går snabbt

Den nya lättviktsstyrsystemet för Mercedes c -klass 2014

bakre delen fotograferad endast journalister får se bilar