Modernt kök bakvägg och alternativ till kakelspegeln

Moderna köksstänk-alternativ-till-kakel-spegel-rostfritt stål

Köksstänk kan lägga till vackra accenter i ditt kök och vara både vackert och funktionellt. Du kan enkelt klä upp dem med material som keramiska plattor eller rostfritt stål, som är några av de mest populära Alternativ till kakelspegeln är. Om du vill fräscha upp utseendet på köket kan du enkelt ta bort den gamla kakelspegeln själv.

Alternativ till den kaklade spegeln – modernt kök bakvägg

Alternativ-till-kakel-spegel-svart-kök bakvägg

När du väljer mellan Alternativ till kakelspegeln det är viktigt att köksstänk matchar det övergripande utseendet i stil och färg. De vanligaste materialen för den moderna köksbakväggen är kakel av porslin eller keramik, marmor och granit, glas, metall och vackra klistermärken, målningar eller tapeter på dem.

Material att tänka på

Alternativ-till-kakel-spegel-kök-bak-vägg-svart

Om du vill göra om ditt kökstänk, överväg följande material:

  • Keramiska eller porslinsplattor
  • Naturstenplattor
  • Glas
  • metall
  • Målning eller permanent tapet
  • rostfritt stål

Alternativ till den kaklade spegeln – kökets bakvägg med kakel

Alternativ-till-kakel-spegel-keramik

Fördelen med plattorna är att de kommer i olika färger, former och mönster. Även skräddarsydda plattor finns tillgängliga och kan anpassas till vilken inredning som helst. Plattorna är lätta att lägga och rengöra. Många experter rekommenderar att det är trevligt att hålla designen enkel och att kombinera färgen på kakelspegeln med golvplattorna.

Naturstenplattor

Alternativ-till-brickan-spegel-natursten

De mest populära typerna av natursten är marmor och granit. Marmoren är skonsammare än graniten och är mer lämplig än Alternativ till kakelspegeln.

Alternativ till kakelspegeln – metall

Alternativ-till-kakel-spegel-aluminium

Denna version är bättre för kök i lantlig stil. Plattorna eller plattorna kan installeras över hela bakväggen, från bänkskivan till köksskåpen. Aluminium är ett bra val för moderna eller retrodesigner. Metalltypen ska matcha färgen på lamporna och armaturerna.

Glas

Alternativ-till-kakel-spegel-rött glas

Glas är en ny designtrend bland alternativen till den kaklade spegeln. Reliefliknande glasplattor installeras vanligtvis mellan skåpen och bänkskivorna. Glas som material är lättskött och reptåligt.

Kakel spegel utsmyckad med tapeter

Alternativ-till-kakel-spegel-tapeter

Detta alternativ kan klä upp köket vackert och med liten ansträngning. Du skulle upptäcka att för ett litet område som detta skulle det skapas enkelt och på kortare tid. Men se till att tapeten är tvättbara så att den inte blir bortskämd av vattnet. Alternativt kan du skydda tapeten med ett glas.

Alternativ-till-kakel-spegel-glas-kakel

Köksvägg med rostfritt stålbeklädnad

Köksstänk med rostfritt stål är in igen, eftersom de skapar ett modernt, glamoröst utseende i ditt kök. Dessa Alternativ till kakelspegeln harmonisera med köksapparater och tillbehör av rostfritt stål som spis, kylskåp och diskmaskin. Andra fördelar med rostfritt stål Kakelspeglar omfamnar deras hållbarhet och skötsel.

mosaik-

Alternativ-till-kakel-spegel-mosaik

Retro look

Alternativ-till-kakel-spegel-tapet-bakvägg

Träskåp och beige Kakel

Alternativ-till-brickan-spegel-fransk-stil

vita köksskåp

Alternativ-till-brickan-spegel-mosaik-liten

ark  Alternativ-till-kakel-spegel-metall

nyckfulla former

Alternativ-till-kakel-spegel-mosaik-blå

svart, vitt och silver

Alternativ-till-kakel-spegel-kakel-svart-silver

Ytterligare 100 idéer för köket