En lyxig resort med elegant inredning

Lyxigt hem Amanyara design modern pool

Amanyara Luxury Resort – en drömsemester i en förtrollande atmosfär

Amanyara Lyxig utväg är en vacker plats där du kan ha en anmärkningsvärd semester och drömma med ögonen öppna under dagen medan du ligger under solen tills det är mörkt och sedan har den bästa tiden på de trendiga nattklubbarna och barerna. Om du vill tillbringa en sagosemester med en fascinerande atmosfär, välj Amanyara Lyxig utväg som ditt nästa semestermål.

Amanyara Luxury Resort – en karismatisk idé

resort Amanyara turkar och caicos solstolar parasoller

Den karismatiska idén med Amanyara Luxury Resort är en vacker del som utgör Providenciales -öarna. Anläggningen ligger i den eleganta hotspoten Turks and Caiscos. Hela resorten är en symbol för lyx och en oförglömlig upplevelse som bara kan hända en gång i livet. Därför, när du anländer hit, rekommenderas att du tar med dig din bästa kamera för att fånga de vackraste och mest spännande stunderna och dela dem med vänner och familj. Amanyara Luxury Resort speglar atmosfären i den karibiska regionen, där glädje och avkoppling är ständiga följeslagare under hela semestern. Platsens läge är mycket bekvämt för semesterfirare som reser långt. Du kan komma till den vackra orten med flyg och flygplatsen är faktiskt bara 20 minuter från denna karismatiska plats.

Aktiviteter på den fantastiska Amanyara Luxury Resort

resort Amanyara tak bred rektangulär terrass med soffa

När du går till Amanyara Lyxig utvägDefinitivt prova det. Anläggningen är känd för sin dykanläggning och har ett brett utbud av instruktörer och extrema revdykningsanläggningar som ligger vid Northwest Point -kusten.

Naturligtvis är dykning vår rekommendation endast för de mer äventyrliga människorna bland besökarna. Du kan ta itu med alla möjliga saker i lyxresorten, imponerande naturliga platser som definitivt borde besökas, så du bör inte underskatta vandringsfaktorn.

När det gäller avkoppling är Amanyara Luxury Resort mycket välkomnande och gästvänligt när det gäller SPA och andra avslappningsaktiviteter för kropp och själ. Massagen ingår vanligtvis i Amanyara Resorts speciella sommarerbjudanden. En dag och natt i denna speciella lyxresort kostar från 1300 dollar – ett extra pris för en extraordinär semesterplats.

Boende i Amanyara Luxury Resort

lyxhotell Amanyara turks caicos vardagsrum vitt brunt tyg trä

När du betalar ett sådant pris för en underbar semester på Amanyara Luxury Resort får du den unika möjligheten att tillbringa en lyxsemester i ett paradis. Boendet på orten består av fyrtio paviljonger. Varje individ har sin egen personliga pool, även om den delade poolen också kan användas för ett morgondopp. På morgonen fylls huvudpoolen vanligtvis med gäster som njuter av solskenet med en kopp exotiskt kaffe.

På natten blir Amanyara Luxury Resort en festplats för alkohol- och roliga älskare. Stora elektroniska fester och eleganta jazzkvällar står på programmet för de lyckliga gästerna som lyckas nå det vackra landet Turks och Caicos.

Elegant inredning med ett lågt runt bord, vägglampor och ljus

lyx resort turks caicos bord låga runda vägglampor ljus

Stor uteservering med en vit tygsoffa

lyx hotl turks och caicos soffa vit pool havsutsikt

Lyxigt sovrum med skjutdörrar

amanyara resort paviljong vardagsrum glans golv tak trä

Amanyara Resort i Turks och Caicos – Exteriördesign

resort Amanyara turks caicos vackra landskap havet stenar

Elegant sovrum med trätak och havsutsikt

Amanyara sovrum trä takfönster utsikt mot havet

Lyxig paviljong med rund form

lyxig resort amanyara paviljong runt vattenytan

Modernt badrum med badkar och trähyllor

lyxhotell Amanyara badkar vitt hyllträ