Ett öppet hus av Elaine Richardson Architect

Grå-golv-matt-gul-justerbar-lampa

Denna moderna bostad ligger i Alexandria, Australien. Ett öppet hus i det soliga landet söder om jordens ekvatorn, som är från Elaine Richardson Arkitekt har utformats. Bilderna som finns är från Florian Grohen. Eftersom det är i södra halvan av Australien, där klimatet i den subtropiska zonen nästan inte har någon nederbörd ett öppet hus en bra designerlösning för ett soligt liv. Ta en titt.

Ett öppet hus med mycket solljus

öppet tak-med-växt-träd-trägolv-soffbord

Du kan njuta av frisk luft i dina egna fyra väggar, på trägolv och trädgårdsmöbler. Är det möjligt att ett öppet hus som erbjuder tack vare innovativa och kreativa arkitektoniska och tekniska beslut. Dolda skjutbara glasdörrar tillhandahålls vid vind eller lätt regn. På svalare kvällar är det att föredra att “dra” skjutdörrarna! Mysiga restauranger, läs- och avkopplingshörn i rum fullt av ljus och frisk ventilation får dig att känna dig riktigt väl omhändertagen. Arkitekten förlitar sig på trä och betong, liksom färgen vit, genom att lämna gratis design och möbleringsmöjligheter till ägaren. På förgården hittar vi en liten man och en veranda med grill och trädgårdsmöbler. Bekväma och praktiska sittplatser utan mycket möbler och inredning.

Ett öppet hus med sömlösa gränser

Kök-med-ett-stort-matbord-vit-högglansiga ytor

Designhusets ganska långsträckta och inte för breda bostadsområden smälter samman sömlöst och har minimal användning av rumsavdelare. Köksö och inbyggda vitvaror av trä är designade med köksutrustning i konstgjord sten. Atmosfären är definitivt snygg och minimalistiskt vacker, bekväm och praktisk. Ett öppet hus med köksskåp som rumsavdelare fram och igen som framsida i vardagsrummet, som hyllor och skåp för olika böcker, tidskrifter och inredning.

Träskåp-med-LED-TV-och-massor av tidskrifter

Mycket praktiska och raka linjer används i huset

Barnrum-Lego-tegelstenar-vägg-klistermärken-trappor-till-sov-området

Barnrum med matta och högt i tak

Badrum-med-kakel-små-format-av-glas

Trähyllor med mosaikplattor och vita skåp 

Mosaik-Kakel-i-Blått-badkar

En akvariestämning i badrummet

Utrymme utan tak designhus

Solskenet lyser i full prakt in i huset

två våningar-designer-hus-delvis-utan-tak

Levande veranda och trädgård är smidigt anslutna

Terrass-förgård-med-växter-tegel-väggar

Växtlivet på nära håll