Modernt hus i skogen i Slovenien med en intressant rumsindelning

Prefabricerat hus

En modern sådan Hus i skogen  väcker uppmärksamhet i Slovenien. Beläget på ramen av skogen, nära staden Novo Mesto, är huset ett utmärkt exempel på modern minimalistisk arkitektur. Som vanligt för ett hus på en sluttning är konstruktionen innovativ och har en viss flexibilitet i formen. Träfasaden skapar en visuell koppling till den omgivande naturen, medan den nordvästra sidan har stora fönster och därmed öppnar huset för det vackra landskapet. Byggnaden är en våning, men du kan fortfarande se en viss skillnad mellan de olika nivåerna.

Modernt hus i skogen med intressant konstruktion

Glasfasad av Ferighaus i Slovenien

Projektet daterades Kombinera arkitektur utvecklat – det ska vara ett enfamiljshus som kombinerar komfort och modern design i ett. Arkitekterna är med tanken på en Hus i skogen kom, vars rumslayout ser väldigt innovativ ut. MJ -huset har ingen hall och rummen är sömlöst anslutna till varandra. Varje rum har en separat ingång och så är det Hus i skogen perfekt integrerad i landskapet. Taket har en typisk form så att solen kan komma in rikligt genom fönstren. Badrummet, vardagsrummet och entrén är väl upplysta och verkar ljusa och rymliga. Konstruktionen består av prefabricerade trädetaljer, som sedan kombinerades enligt ett visst schema. Garaget är av betong och ligger på en sluttning, så du kan njuta av den vackra utsikten från huset. En intressant utomhusbetongtrappa leder från vägen till huset

Modernt hus i skogen – interiör

vit vägg i ett familjehem

Detta moderna Hus i skogen har en typiskt minimalistisk inredning – från det moderna köket med blanka ytor, till det vita hyllsystemet, till det eleganta vardagsrummet. Bara i vardagsrummet finns en utomhus spis som i kombination med mattan skapar en mysig atmosfär.

Vardagsrum med fristående öppen spis

fristående öppen spis vardagsrum

Inredningsidé för matplatsen

Levande idéer för vardagsrum

minimalistiskt modulärt kök

Inbyggt kök i lanthuset

Modernt hus med garage

Betonggarage i sluttningen

Prefabricerat trähus

Enfamiljshus i skogen

Ingång från huset i skogen

Hus i skogen - belysning