Modernt hus vid vattnet – en lugn ö mitt i naturen

modernt trähus vid vattnet

En modern sådan Hus på vattnet erbjuder avkoppling mitt i naturen – vi presenterar dig Redding Residenz. Det vackra landskapet är i harmoni med både husfasaden och interiören – båda i naturliga beige toner som imiterar omgivningen.

Hus på vattnet – modern arkitektur

Träterrass med poolträdgård

Ligger i öknen i Arizona, USA, den här Hus på vattnet designades som en sommarvilla för en familj. Arkitekterna inspirerades av den omgivande naturen. Husets fasad har fortfarande vissa likheter med modern arkitektur i Europa och kanske på grund av detta ser det bekant och mysigt ut. Konstruktionen är enkel – stora betongblock får huset att se massivt ut, medan en inglasad fasad visuellt förbinder insidan med utsidan. En soltak och pergolor ger skydd på varma dagar, medan en utomhuspool inbjuder dig att svalka. Som bekant blir det väldigt snabbt kallt i öknen på kvällen efter solnedgången, varför en eldstad fanns i trädgården – så husägarna kan njuta av naturen längre.

Hus vid vattnet – lyxig inredning

beige brun soffa levande världsinbyggd öppen spis

Inifrån från Hus på vattnet färgschemat imponerar – den ljusa sandfärgen lugnar sinnena och bekväma sittplatser – den stoppade soffsatsen och två små pallar erbjuder tillräckligt med plats för hela familjen. En eldstad planerades också i vardagsrummet – vilket skapar en koppling till lantlig stil. En lång bar med marmorbänk ligger sömlöst intill vardagsrummet. Ett modernt hörnkök, utrustat med allt som behövs, ligger på andra sidan bardisken. Matsalen är inredd med ett stort långbord, där familjen och deras gäster kan koppla av från den långa dagen och tillbringa trevliga kvällar tillsammans. Denna moderna bostad, från Kendle design Designad av arkitekter och erbjuder allt du kan önska dig från en modern och lyxig villa.

Mysig sittgrupp framför spisen

Köksö i marmorbänk

Betongvägg och öppen spis i vardagsrummet

elegant vardagsrum vardagsidéer-beige möbler

Modernt kök

Inbyggt hörnskök i trä

Matsal med takbelysning

Matsal minimalistisk stil

Modern korridordesign – betongvägg

elegant hall design design

Mysig uteplats

Husets fasad öppen spis trädgård

Modern arkitektur – sommarvilla

modernt trähus pool

Pool i trädgården

Poolträdgårdens drömhus

Husets ingång – Steinweg

takfönster för modern husdesign

Trästaket runt trädgården

Trähus staket trädgård sekretess skärm

Glasad fasad och trästaket

Husvatten i öknen

Trädgården med exotiska växter

Trästaket hus trädgård design

Fasadbelysningshus i öknen i Arizona

lyxig fasad för drömhusbelysning