Trähus med stora fönster och en vacker utsikt över havet

Trähusfasad i trä i Japan

A Trähus med stora fönster ligger i de lugna omgivningarna i Tokyo Bay. Den vackra utsikten över havet inspirerade arkitekterna att skapa sin design. Efter att ha observerat naturen på terrängen länge bestämde de sig för den innovativa konstruktionen. Huset bör öppna för det vackra landskapet, både till havet och till de närliggande bergen en utsikt var säkerställd.

Trähus med stora fönster – inspiration från Japan

Vardagsrumsinredning-minimalistisk

Klienten har arkitekterna av Takeshi Hirobe belastad med uppgiften att a Trähus med stora fönster och för att skapa ett mysigt vardagsrum med matplats och kök. Badrummet ska vända mot havet. Ett gästrum glömdes inte heller bort – så att familjevänner alltid har ett ställe att bo på. Ett extra rum, helt och hållet av glas, var utformat som ett garage. En innergård var belagd med kakel och förvandlades till en lekplats för hundarna. Gården kan också användas som ett utomhus vardagsrum. En liten trädgård i japansk stil skapades där, inklusive en Koi-damm.

Trähus med stora fönster och en minimalistisk inredning

minimalistisk inredning trävägg

 Den där Trähus med stora fönster erbjuder alla möjliga bekvämligheter för familjen. Den minimalistiska interiören är utformad för den öppna konstruktionen. Huskonstruktionens intressanta form tillåter tillräckligt med ljus och sätter accenter genom det sluttande taket med träbjälkar. Interiören var också klädd i mörkt trä för att matcha fasaden. Kombinationen av mörkt trä och mörka golvplattor, högt i tak och massor av solljus är fascinerande. De stoppade möblerna sätter accenter. Ett minimalistiskt hus med inredning i japansk stil – det här är det snabbaste sättet att förklara den eleganta kombinationen.

Matsalsdesign

modern indirekt belysning

minimalistisk villa med utsikt över bergen och havet

vacker utsikt hus berg

Modern inredning i Japan

rustikt vardagsrum i träbalk

Stora asymmetriska fönster

Takhus stora takfönster i trähus

Matplats och kök

minimalistiskt inredningskök

Puristiskt badrum

Badrumsutsikt hav

Runt inbyggt badkar

modern rund badkar utsikt

Sovrum i källaren

minimalistisk sovrumslook

Träväggar och rustika träbjälkar i sovrummet

Sovrum i japansk stil

Hus med innergård – modern designidé

Modernt trädgårdsdesignhus

Fasad i trä med belysning

Trähus garage-modern arkitektur

Husfasad av glas och trä

Hus havsliv japanska kusten

minimalistiskt hus nära Tokyo

modernt hus japan garage