Gul köksdesign av logotyper

gult och vitt modernt kök

Den här färska Kök design är en del av matlagningen&Levande projekt från företaget Logos. Designernas mål var att designa ett kök på ett sådant sätt att det passar olika behov och personligheter. Det ska se så mångsidigt ut som möjligt och ändå se elegant ut. Praktiskt, men stilfullt designat, detta kök är lämpligt för nästan varje lägenhet.

Gul köksdesign – modernt och mysigt

 spännande färgat kök - modern design

Det gula Kök design är resultatet av samarbetet mellan Amalia och Eric – ett lyckligt par som ville flytta. De ville att deras första hem tillsammans skulle återspegla sina karaktärer och passa deras livsstil – ett par utan barn. Fast övertygade om att en bra början leder till ett lyckligt slut, ville de göra sitt kök spännande och spännande. Som ett resultat är detta Kök design fram, som representerar den enda lyckliga, glada, hoppfulla början.

Modern köksdesign i gult – en spännande idé

 modernt kök med färg accenter och dekoration

kantigt modernt utrustat kök

Amalia och Eric valde det L-formade köket med grå skåp med dolda handtag. Alla apparater byggdes in i skåpen så att köksdesignen ser så enkel ut som möjligt. Gul bänkskiva, stång och kanter skapar en spännande atmosfär. Tack vare de ovanliga färgade accenterna kommer den här att bli rolig Kök design omisskännligt och uttrycksfullt iscensatt.

av K.H. Christova

modernt utrustat kök med grått kylskåp

grå inbyggd kylskåp i gult kök