Otroligt modernt italienskt kök av Bartolucci Arredamenti

elegant-vitt-kök-Bartolucci-Arredamenti

Bartolucci Arredamenti är en italiensk designstudio med stor erfarenhet av köksdesign. Studion grundades 1978 när Sergio Bartolucci, efter mer än två decenniers arbete i möbelföretag, bestämde sig för att använda sina färdigheter för sin egen produktion. Det är så det är Italienskt kök  utvecklat av Bartolucci som ett koncept. Designerkontoret försöker erbjuda estetiska möbler som är särskilt lämpliga för små kök. Det finns ingen köksö, istället är hörnmodulköken att föredra, som ger tillräckligt med lagringsutrymme för tillbehör tack vare de många skåpen och lådorna. Mattan i köket är återigen ett extraordinärt designbeslut, blommotiven uppdaterar i alla fall den annars för traditionella strukturen.

Det moderna italienska köket kombinerar stil och elegans

elegant-vitt-brunt-trä kök

Studioens kännetecken är den stora uppmärksamhet de ägnar kunder och partners. De nya idéerna är alltid välkomna, och nära samarbete med inredare och arkitekter håller dem uppdaterade. Henne Italienskt kök påminner alltid om de klassiska designkoncepten, men moderniseras och uppdateras med spännande accenter. Färgscheman är olika, men alltid ganska enkla – brun, vit, beige är definitivt att föredra för såväl köksskåp som för resten av möblerna, golvet och väggfärgen. Den vita färgen får rummet att se större och ljusare ut och de glänsande ytorna reflekterar ljuset, så att rummet kan vara väl upplyst med bara en taklampa.

Vitt italienskt kök av Bartolucci

modern-vit-italiensk-kök-retro-spegel

rustikt-matbord-elegant-hängande lampa

Den vita Italienskt kök från BartoluccJag är ett intressant koncept som skapar en fin balans mellan retro och moderna stilar. Det är ett modulärt kök med originalgolv och en labyrint av liknande konstruktion. Den vita färgen låter de intressanta formerna komma till sin rätt och belysningen sätter spännande accenter. En rund spegel påminner om de 60 åren och fungerar som den enda dekorationen. Den kompakta formen och det neutrala färgschemat är perfekta för alla små lägenheter, och de roliga accenterna skapar en mysig atmosfär.

Från Abigail

moderna-beige-vita-kök-skåp-Bartolucci-Arredamenti

Eleganta blanka ytor – italiensk köksdesign

polerad-kök-disk-Bartolucci-Arredamenti

Modernt hörnkök i vit färg

Modernt-kök-design-Bartolucci-Arredamenti