Divani & Divani – Lyxig soffdesign

svart soffa lyx design

Den moderna Soffdesign är omdesignad i Divani soffkollektion – samlingen av grandiosa soffor och stolar erbjuder inte bara hög kvalitet och stil i en möbel, utan också det absoluta maximala i komfort. Dessa fantastiska artiklar från kollektionen är tillverkade av det italienska möbelföretaget Natuzzi och kombinerar klassisk elegans med innovativ design. Oavsett vilken stil ditt hus är inrett – kommer dessa lädermöbler att passa.

Natuzzi -företaget grundades 1959 och har med tiden blivit känt för sin eleganta design. Natuzzi erbjuder lyxiga soffor och stolar under Divani -märket över hela världen&Divani.

Lyxig soffdesign erbjuder mångfald

 läderstol divani vardagsrum

Varje Soffdesign har en klassisk, enkel struktur och kännetecknas fortfarande av intressanta färger, detaljer och praktiska användningsområden. Modern klassicism har gjorts om, vilket fascinerar alla fans av lädermöbler. Ännu mer – konstruktionen är extremt hållbar. Material och stil varierar. Varma färgkombinationer och naturliga tyger erbjuder bekväma sittplatser för hela familjen och gästerna. Däremot finns det blanka ytor och metallkonstruktioner som ger rummet ett högteknologiskt utseende. Den stora variationen som finns tillgänglig är indelad i tre huvudriktningar – natur och tradition, mode och stil, teknik och elegans.

Modern soffdesign för alla smaker

Divani kollektion gul soffa

Möbelföretaget lanserade nyligen den nya Harmonie -kollektionen. Det kännetecknas av en harmonisk kombination av tyger och mönster och erbjuder alla möbler som portföljen av Divani definiera. Bekväm Soffdesign och lyxiga klädsel erbjuder miljövänliga lösningar.

Material och färger som präglar kollektionen

vit-läder-stol-Divani-italiensk-design

Möbeltillverkaren har tydligt visat sin preferens för naturmaterial. Eleganta minimalistiska mönster eller retrostil – köpare är bortskämda med val. Många färger och texturer erbjuds som alternativ till varje design.

Från Jaz

Vit soffa – exklusiv design

lyxiga vita soffmöbler

“Cameo” läderstol – intressant konstruktion

cameo läder stol lyxiga möbler

Lyxig design av Divani&Divani

beige soffset Divani

Klädd soffa i korallfärg

erasmo-korall-färg-stoppad soffa

Grön dagbädd – elegant inredning

rund dagbädd-grön-modern-golvlampa

Röd soffdesign

röd soffa divani