Helvit lägenhet med enkel inredning

vit-minimalistisk-inredning-design

Jag tror att Herr Huber ville ha något riktigt fint, enkelt och klassiskt för sin lägenhet. Han gav ordern om denna helt vita lägenhet med en enkel inredning designade, sedan byggda och möblerade. Det tog faktiskt mycket mer tid att bygga än att göra det. Med tanke på det faktum att detta, precis som alla andra representanter för minimalismen som en stil inom arkitektur och inredning, behöver ganska vit lägenhet med enkel inredning ingen dekoration i överflöd.

vit lägenhet med en enkel inredning

minimalistisk-inredning-design-vit-lägenhet

“Township Gruenwald” är en lägenhet med minimalistisk inredning och ligger i München, Tyskland. Lokalbefolkningen här, liksom Mr. Huber (ägaren till denna lägenhet), är allvarligt förälskade i de minimalistiska studiorna, husen och byggnaderna i allmänhet. Denna tendens observeras och förverkligas tydligt av designers av lägenheten med enkel inredning.

minimalistisk lägenhet med enkel inredning

helt-vit-lägenhet-munich

För övrigt är designers från arbetsteamet på Designstudio Boris Koy. De avslutade “Township Gruenwald” Projekt förra året 2011 – och hans sedan dess helt vit lägenhet med enkel inredning imponerade Mr. Hubers besökare och gäster. Rummen är rymliga, väggarna höga och känslan av frihet och ett absolut paradis för livet. Du kan känna lugn i varje hörn av lägenheten.

helt vit minimalistisk inredning

helt vit-minimalistisk-interiör

Marmor, betong, keramik och stål är de fasta, rika materialen för att skapa denna minimalistiska, vita lägenhet. Den vita färgen presenteras överallt – används vid val av möbler, väggfärger och tak. De stora pelarna är placerade för att fylla de stora luckorna i de rymliga rummen på ett imponerande sätt. Konstruktiva element i den helt vita lägenheten med enkel inredning dominerar dekorerna – en liten Buddha -staty och en högteknologisk klocka.

Abigail

    vitt minimalistiskt kök med köksö

vit-minimalistisk-kök-kök-ö

vit minimalistisk badrumsdesign

vit badrumsdesign med svarta väggplattor

vit-badrum-design-svart-vägg-kakel