Innovativ brandsäker spånskiva med träyta från LindnerGroup

brandsäker spånskiva från lindner group futuristisk

Designen för eldfast spånskiva beskriv med en träyta. Det bästa är att dessa brandskyddspaneler är lämpliga för varje interiör, liksom för alla storlekar. De är specialdesignade för egen tillverkning, vilket gör dem mycket lämpliga för ett hem eller en offentlig byggnad.

Förutom det attraktiva utseendet, bland de många fastigheterna, är dessa eldfast spånskiva av brandsäker gips av parispaneler, vilket gör dem desto mer önskvärda för deras säkerhet och soliditet. Insvept i extravagans och elegans har detta undertak unika slöghörn som tillåter stor flexibilitet och passar för större utrymmen.

Modern design för brandsäker spånskiva från Lindner Group

brandsäker spånskiva från lindner -grupp undertak

Träslörpanelerna ger ett elegant och underbart utseende som kan fräscha upp alla rum. Den akustiska serien för eldfast spånskiva är särskilt lämplig för stora hallar och konferensrum eftersom det förbättrar akustiken i så rymliga offentliga hallar. Det ljudabsorberande materialet är integrerat på panelernas baksida.

Design för eldfast spånskiva som väggbeklädnad

brandsäker spånskiva från lindner -gruppens väggpaneler

Linder Group har producerat en klassisk FIREwood A2 -serie, som är tillverkad av platt brandskyddsmaterial och är perfekt för ditt hem. Designen för detta eldfast spånskiva är antingen perforerad eller räfflad. Den passar mycket bra i korridorer och golvbrädor i offentliga byggnader. De platta akustiska produkterna FIREwood B1 och Makustik Feinmikro FM är brandhämmande, vilket löser upp elden. Denna teknik är nästa generations skyddsmaterial som kommer att få dig att känna dig trygg i offentliga byggnader.

Träpanelerna som dekoration för offentliga byggnader

brandsäker spånskiva från lindner group väggbeklädnad

Denna underbara undertakdesign är klassisk och vacker. Det är definitivt något som kommer att komma ihåg och göra ett meningsfullt första intryck. Träytan ger en känsla av värme, komfort och bekvämlighet. Dessa eldfast spånskiva är ett bevis på det utmärkta arbete som utförts av Lindner Group.