Lyxigt loft med en konstnärlig vit inredning

Lyxig loft vit inredning

Detta vackra och fantastiska Lyxigt loft ligger i Greenwich Village på Manhattan, New York. Det som gör denna vackra lyxiga inredning så extraordinär och fantastisk är dess inre design och denna plats historia. Formgivarna av Lyxigt loft med en konstnärlig vit inredning är UNStudio. En av huvudarkitekterna fick vänner med en konstnär. Deras vänskap blev musan för designen av den här Lyxigt loft med vit inredning.

Det tidigare gallerirummet med en vit inredning

loft-lägenhet-new-york-bokhylla

Loftet var tidigare konstnärens galleri. Efter att ha bestämt sig för att bygga om det till en lägenhet startade han detta projekt tillsammans med arkitekterna från UNStudio. De behöll den viktigaste romantiska och aristokratiska atmosfären på loftet. Lyxloftet med konstnärligt vit inredning består av två idéer. För galleriets utseende och för enhet i vardagsrummen med bekväma möbler och hushållsapparater.

Sovrum med vit inredning och skjutdörrar i glas

lyxiga sovrum skjutbara glasdörrar

Den konstnärliga inredningen detta loft i New York kan delas in i två zoner och en ytterligare. De två huvudzonerna skiljer sig funktionellt – utställning och skydd. De zoner som inte har konverterats och förnyats bevarar fortfarande de gamla gallerierna. Här visas böckerna och de andra konstsamlingarna, ordnade på väggarna och eleganta hyllor.

Lyxigt loft med vit inredning

Lyxig loft vit inredning

Flödet av de böjda och oregelbundna väggarna gör några ”luckor” på ett nästan naturligt sätt. De används för specifika utrymmen – ett stort vardagsrum, ett vackert sovrum och ett snyggt men fint arrangerat och inrett matsal. Glasdörrarna tillför lyx till loftet utsmyckad vit inredning ännu mer lyxigt utseende. Det extra elementet i dekoration är den inramade utsikten från fönstren – den fantastiska utsikten över stora New York City.

Abigail

Hemmakontor och en vacker utsikt över New York

hemmakontor-vacker-utsikt-new-york

Lyxloft en gång galleri

Lyxigt loft engångsgalleri  vägde-vita-väggar-lyx-loft loft-new-york-vit-inredning-design