“Sovlådan” är en mycket innovativ möbeldesign

Designad av Caspar Lohner från Zürich

innovativ möbeldesign - sovlådan - framtill

Dags att ta en tupplur! Hur ofta vill du ta en tupplur? Nu har designern Casper Lohner hittat en supersnygg lösning. Vi har stressiga liv, så han kanske “Sovlåda” och vara innovativ möbeldesign en väg ut för upptagna resenärer, utmattade kontorsarbetare, stressade studenter och liknande, ett utrymme för uppfriskning och vila. Speciellt utformad för allmänheten, revolutionerande design från “Sovlåda” ser trevligt skulpturellt ut. Den släta ytan och de flytande formerna understryks av dess vita färg. I alla fall är estetiken bara en del av denna organiska möbeldesign. Den viktigaste uppgiften för ‘Sovlåda’ –s är att erbjuda ett bekvämt och tillgängligt utrymme för vila och sömn.

En innovativ möbeldesign

innovativ möbeldesign - intressant säng

Kokongformen av detta innovativa möbeldesigner ser inbjudande och ihålig ut. Inuti erbjuder en bekväm skinnmadrass en väg ut ur det stressiga vardagen. Ytan, gjord av HI-MACS-material, är mycket hård, även om någon är i “Sovlåda” vila, två andra kan sätta sig på taket.

“sovlådan”

en modern säng - intressant designidé

Det råder ingen tvekan om att det blir trångt och högre i vår stadsmiljö. Denna innovativa möbeldesign kan enkelt installeras på flygplatser, stormarknader, kontor etc. och ge en viktig tjänst. Tänk dig att stå på flygplatsen och få reda på att ditt flyg är försenat. Om du har tillgång till “Sovlåda” du kan spara dig själv all obehaglig väntan.

Fördelen med detta nära naturen Möbeldesigner  är att det går med vilken stil som helst. De slingrande formerna ser lika bra ut i ett modernt “högteknologiskt” utrymme som i en traditionell eller till och med historisk byggnad. Så nästa gång du går ut och behöver ett utrymme att umgås i, leta efter en kurvig struktur. Det kan vara så att någon progressiv person eller organisation vänligt gjorde det innovativ möbeldesign, de “Sovlåda” monterad.

Från Jaz

innovativ möbeldesign - säng och fåtölj

innovativ möbeldesign