Stenens roll i inredning

stenmur accent vardagsrum

Av Sten i inredning av lägenheterna, tillsammans med träet, är det äldsta materialet som används. Stenprodukterna symboliserar inte bara tillförlitlighet och hållbarhet, utan också lyx. Marmor eller granitplattor i badrummet eller i köket skapar en speciell atmosfär i lägenheten och påminner oss om evigheten.

Sten i inredning – underbar sten spis i vardagsrummet

sten spis vardagsrum

Sten i inredning är miljövänligt, hållbart och dekorativt material. Idag är stenens möjligheter praktiskt taget obegränsade, och trots att möjligheten att använda sten i hemmet som pricken är något begränsad, hittar den fortfarande sina fans. Stenmurar är ett underbart dekorativt element. Vanligtvis läggs golven också med polerad granit, som är tillräckligt stark för att motstå mekaniska och andra skadliga påverkan.

olika tillämpningar av sten i inredning

natursten interiör

Användningen av sten i korridoren är inte bara praktisk, utan också estetisk: smuts och damm på ytan är praktiskt taget osynliga. Element av natursten blir allt viktigare i utformningen av vardagsrum och sovrum. Naturstenväggbeklädnad kan användas som en accent i köket.

Sten och trä i kökets inredning

inredningskök i sten-trä

Av Sten i inredningr är också perfekt för att göra bänkskivor och fönsterbrädor. Det obestridliga faktum är att en vacker bänkskiva i granit eller marmor omedelbart fångar ögat och kommer att tjäna husägare i flera år. Förekomsten av bara ett element Sten i inredning kan skapa en distinkt atmosfär.

Badrum med marmor- och trädesign

badrums marmorplattor

Köksdesign – väggbeklädnad med sten

  kök-design-vägg-beklädnad-sten

Vardagsrum med naturstenmur

vardagsrum natursten vägg

Stenbeklädnad – vägg i matsalen

stenbeklädnadsvägg

Naturstenmur – kontaktpunkt i varje inredning

natursten vägg accent inredning

mörk sten som väggbeklädnad i sovrummet

mörk sten väggbeklädnad sovrum