Exklusiv köksdesign – Snaidero Studio visar sitt bästa

ovanlig-kök-design-vit-mörkblå

Nästan tio år har redan gått när Snaidero Studio tog de första stegen i modern köksdesign. De italienska formgivarna har lärt sig mycket sedan dess och har också delat erfarenheter med sina kollegor. Färdigheter för att designa fantastiska kök. Varje exklusiv köksdesign von Snaidero drar omedelbart din uppmärksamhet och förtrollar dig.

Exklusiv köksdesign – kompakt kök med köksbänk i marmor och glas

kompakt-kök-snaidero-glas-köksbänk

I syfte att ha tillräckligt med rörelse i rummen skapar arbetarna på Snaidero exklusiv köksdesign. Som ett resultat har designers utvecklat två alternativ – små och stora köksmöbler för sin portfölj av lyxkök. Några av dessa möbler är kompakta bord med inbyggda skåp, andra är modulära köksskåp som kan förvandlas till en bänkskiva.

Exklusiv köksdesign från Snaidero

Exklusivt-kök-design-snaidero

Varje exklusiv köksdesign by Snaidero skapar en välkomnande och varm atmosfär. De rymmer glamorösa och avantgardiska lyxiga köksmöbler, men dekorerade med enkel dekoration och inslag. Den klassiska stilen nämns lätt, med gröna växter i traditionella blomkrukor, söt keramik med vackra retrovaser. De vackra och originella köken från Snaidero Studio är dekorerade med fräscha färger och påminner om vårmagi och sommargnistor.

smart belysning under köksenheten

smart-belysning-under-kök enhet

För att spara lite utrymme i sitt moderna kök använder designers från Snaidero lätta material som bambu för borden och köksskåpen. Eller plast till stolarna med några lätta, mjuka kuddar eller damast. Med en sådan typ av lyxiga köksmöbler kommer rummen visuellt att se mer rymliga ut. De skapar illusionen att du är ute någonstans, inte låst framför spisen i ditt hem.

Abigail

 exklusivt kök från Snaidero med bänkskiva i marmor

exklusiv-kök-snaidero-marmor-bänkskiva

enkel-kök-design-snaidero  Snaidero-studio-exklusiv-kök-design

vitt kök från Snaidero med ett klassiskt utseende

vit-kök-snaidero-klassisk-look

gyllene väggar i det lyxiga köket

gyllene väggar lyxigt kök  exklusivt-kök-design-mörkt trä