Platsbesparande minikök – det enda köket från Boffi

Kylskåpskärbrädans lådor förvaringsutrymme

Vi presenterar en charmig Minikök, som återupplivade traditionen på 60 -talet. Det enda köket från Boffi kombinerar funktionalitet och elegant design i ett.

Minikök inspirerat av Rubiks kub

sätta upp idéer matlagning ö Boffi modern design

de Minikök från det italienska märket Boffi liknar en magisk kub. Det enda köket, som projekterades 1963 av Joe Colombo, är utrustat med allt som behövs – ett litet kylskåp. Kokplatta, skärplatta och häpnadsväckande lagringsutrymme på mindre än 0,3 meter3! Det enda köket har formen av en liten matlagningsö, som är utrustad med flera hyllor och lådor. Många köksredskap kan enkelt förvaras där. Allt är inom räckhåll, vilket gör matlagningen mycket enklare. Originalversionen var gjord av rostfritt stål och trä, det moderniserade köket har gjorts av plast och trä. Kryddor, grönsaker, frukt, kött och andra ingredienser kan enkelt förvaras i de många lådorna eller i kylskåpet. Köket behöver bara ett uttag och en kabel. Den kompakta formen och smarta layouten möjliggör flexibilitet – köket kan passa in i ett litet rum och är också väl lämpad för utomhusbruk. Det är ett kök som anpassar sig perfekt till den hektiska vardagen – och där du snabbt och enkelt kan orientera dig.

Elegant italiensk mat för små utrymmen

Minikök modern design puristisk form

Det italienska märket Boffi har länge varit känt för sina eleganta designkök. Familjeföretaget grundades på 1930 -talet och följde ursprungligen traditionella italienska produktionsmetoder. De minimalistiska och puristiska köken gav framgång på 60- och 70 -talen. de Minikök är en av de mest populära designerna än idag. Idag är företaget ett världsberömt varumärke och erbjuder kök samt badrumsmöbler och förvaringssystem.

Kylskåp, kokplatta och tillräckligt med lagringsutrymme – matlagningsö med hjul

Kubform vit pentry

Originalet av Joe Colombo – tillverkat av rostfritt stål

Original Joe Colombo designkök

Minikök – kompakt, elegant och praktiskt

modern design kokplatta kylskåp hyllor

Italienskt kök – liten ö också för utomhusområdet

Italiensk minikökö Boffi Design