Designbord med spektakulära dynamiska former från I M Lab

designerbord med dynamiska former modern design

Detta ovanliga Designer skrivbord är ett nytt exempel på dynamiska och rörliga former inom möbeldesign. Bordet designades av Alessandro Isola och Supriya Mankad från London I M Lab Studio. Rörligt bord design har en industriell touch och är särskilt lämplig för en modern inredning.

Designerbord från I M Lab – modern design med en funktionell konstruktion

skrivbordsdesign med dynamiska former kontorsmöbler

För produktion och konstruktion av Designer skrivbord Inte bara designer utan även ingenjörskunskaper bör lyftas fram. Tanken med denna möbel är att kombinera och förkroppsligar funktionalitet och modern design samtidigt. Den ovanliga designlösningen med de roterande lådorna är varumärket för detta skrivbord. Det har blivit enkelt och ganska bekvämt att använda, även om bordets utseende innebär ett ultramodernt utseende och ovanliga former.

Designbordet med roterande lådor passar in i en modern inredning

skrivbordsdesign med dynamiska former geometriska former

För ett framgångsrikt genomförande av skrivbordet var det viktigt att bygga konstruktionen av flexibla och töjbara material. Av Designer skrivbord är en unik möbel med modern design, men mycket praktisk att använda. De enkla linjerna och den neutrala färgen passar bra i alla moderna interiörer. Den industriella touchen på detta skrivbord kan också vara ganska lämplig för en rustik miljö. Få din studie att se väldigt modern och intressant ut med denna kreativa design från I M Lab.

designerbord med dynamiska former ovanifrån designerbord med dynamiska former lådor flyttade formgivande skrivbord med dynamiska former skrivplatta

skrivbordsdesign med dynamiska former roterande rörelse

skrivbordsdesign med dynamiska former konstruktionsdetaljer skrivbord design med dynamiska former skapande process  skrivbordsdesign med dynamiska former tillverkningsfaser