Designradiator med ett minimalistiskt utseende

Kylarmodeller modell platt stil

För alla fans av minimalistisk inredning – vi tillhandahåller dem Designradiatorer innan. I neutrala färger men med en elegant design har tillverkaren Antrax skapat en radiatorer som anpassar sig efter ditt humör och interiör. Radiatorer omvandlas från en funktionell enhet till verkliga konstverk och ger interiören individualitet och karaktär.

Designerradiatorer – moderna och funktionella

VU vardagsrum inredning idé

de Designradiatorer har specialdesignats enligt de minimalistiska grundprinciperna. Geometrisk form, enkel design och mörkgrå färg beskriver bäst den platta radiatorn. Den rektangulära panelen har flera runda hål som ger designen vackra detaljer. Radiatorn gör intryck så snart du kommer in i rummet. Treo är en annan modell som omdefinierar moderna badrumsradiatorer.

Snygga designradiatorer för modern inredning

snygg radiator-modern Badgestlatung Tubone

Dess form liknar Flat, rektangulär. Tre stora hål ger möjlighet att hänga upp dukar på dem. VU imponerar med sina moderna asymmetriska former och ser mer ut som en bedrift än en radiator. Och sist men inte minst finns det Tubone – en designradiator som imiterar den traditionella konstruktionen av radiatorer och samtidigt utstrålar industriklänning. Tillverkaren Antrax är snygg och innovativ Designradiatorer specialiserat och kommer säkert att erbjuda många intressanta projekt i framtiden.

Modern badrumsdesign med minimalistiska radiatorer

Badrum Treo -kylare från Antrax

minimalistisk radiator för badrummet

moderna radiatorer för badrummet