Exklusiva möbler från Modani – i barockstil med modern stil

Möbler i barockstil med modern stil

När det gäller stil finns det en sak att tänka på: små detaljer gör saker annorlunda. Vår bostadsyta är lätt att ändra genom att lägga till några lyxiga möbler i hans hus. Naturligtvis bör du vara uppmärksam på vilken typ du väljer. Låt dessa möbler vara så fashionabla och funktionella som möjligt. Den bästa kombinationen är alltid förknippad med designen. Då blir allt bättre. Det kan vara en soffa, en fåtölj, en lampa eller något annat, men glöm inte designen! Det är det som faktiskt gör förändringen.

Om du har en Kombination av gammalt och nytt, förenad i en klassisk färgpalett som de nya möblerna från Modani då har du säkert god smak. Dessa slående bitar ger en ny ultra lyxig utsikt Av ditt hem.

silver Chesterfield soffa med metalliskt läder

Exklusiva möbler från Modani i barockstil - silver

Den klassiska formen av silver Chesterfield soffa i kombination med metalliskt läder gör det till ett unikt konstverk. Det är en tresitsig gyllene soffa, som kännetecknas av djupa sittplatser och bekväma, mysiga kuddar. Chic stil och komfort är 100% garanterade! Den där kunglig fåtöljdesign är baserad på gamla tiders tradition, men med sina svartvita toner är den också fräsch och samtida. Det konstnärliga träverket garanterar äkta kvalitet och svala ytor.

kunglig fåtölj i Modanis barockstil

Fåtölj från Modani i barockstil

Om du har en Fåtölj med Cassiopeia golvlampa kombinera, så får du ett prov på den klassiska designen. Det är en ren dekadens -look! de svart Medusa lampa är en annan elegant lampa i kandelaberstil. Det är särskilt bra när du vill lägga till lite drama till ditt kontor, vardagsrum eller sovrum. Ta en titt på alla dessa fantastiska modernistiska möbler på Modani. De kommer att säkerställa dig den förändring du behöver.

Cassiopeia golvlampa och svart Medusa lampa

Möbler från Modani - Barock golvlampa

silver Chesterfield -soffa i barockstil