Gungstol i läder med pall från Koinor

Gungstol i läder med pall från Koinor

Dåliga tider på kontoret? Är stressen bara för mycket? Vad du behöver är gungstolen i läder från Koinor. Han kommer att ta bort alla dina problem så att du kommer i ett lugnt och bekvämt tillstånd där ingenting är annat än du. Denna stol är utformad för dina behov. Den är gjord i mjukt läder. Det finns fortfarande ett bra tillskott till henne – en vacker pall i läder.

Stolens design är unik och snygg. Klädda möbler är Koinors specialitet. Stolens ben är mycket diskreta och eleganta, så att en riktig gungrörelse är möjlig. Det beror på att kurvorna är formade på ett mycket speciellt sätt. Av Gungstol i läder är mycket stabil. Han tappar aldrig balansen. Du kan sitta bekvämt i olika lägen – stå eller ligga platt.

den bekväma gungstolen i läder

Bekväm gungstol med pall från Koinor

Läderpallen är utformad för att ge dig komfort. Om du står på fötterna hela dagen när du inte har någon vila kommer denna pall att bli precis vad du kommer att drömma om. Dess mjukhet kommer direkt att slappna av dina fötter och få dig att känna dig varm och vacker. Den obevekliga smärtan försvinner på några sekunder.

Gungstol i läder med hoker i vitt

Gungstol i läder med pall från Koinor - vit

Av Gungstol i läder är utformad för att ge komfort och stil till ditt liv. Den erbjuds i vitt och svart. Det passar perfekt med alla typer av modern inredning. Denna stol är lämplig för vardagsrummet, sovrummet eller till och med för kontoret. Även om det ser väldigt stort och tungt ut är det faktiskt väldigt lätt, så du kan flytta det när som helst.

Låt det Gungstol i läder från Koinor Reglera din biorytm – det är så enkelt. Stolens moderna och subtila ben är konstruerade på ett sådant sätt att en lugnande gungrörelse tillåts och stolen verkar sväva över golvet som ett moln. Koinor vet verkligen vad han ska göra när det gäller stoppade möbler och den här stolen är ett bevis på det. Olika positioner och riktningar är möjliga: sitt bekvämt upprätt eller ligg platt och slappna av. besök Koinor att lära sig mer.

Gungstol i läder – komfort och stil

Gungstol i läder från Koinor - vit