Klassisk fransk haute couture från Le Manach

Franska-Haute-Couture-av-Le Manach

När vi pratar om klassiskt talar vi om franska. Men när vi pratar om att blanda traditionella element med modern samtidsstil, vackra eleganta funktioner och innovativa val, talar vi faktiskt om Le Manach – den globalt erkända gurun i dagens uppfattning av klassisk design. Det finns inget mer utsökt, vackrare och önskvärt än high fashion eller så kallad haute couture, särskilt när det är designat av Le Manach. Det är som att klä ditt hem med de vackraste, dyraste, aldrig omoderna dekorativa tygerna. Det är det som gör en heminredning unik och oemotståndlig.

Haute Couture från Le Manach – rumsavdelare

Klassisk-Haute-Couture-av-Le Manach

Att skapa haute couture är en Le Manach -specialitet. Med sin högsta precision och extraordinära talang skapar de begåvade designers exceptionella inredningsidéer. Med sin kreativitet, innovativa styrka och stora känsla för mode. Att hitta på en ny verklighet på det vackraste och elegantaste sättet är inget lätt jobb. Något gudomligt skapas. Det finns bara ett fåtal företag i världen som har rätt att kalla enskilda mönster för “Haute Couture” och Le Manach är ett av dem. Detta företag får referenser och är inspirerat av de mest prestigefyllda platserna i världen som Versailles, Opera Lyon , Compiegne och mycket mer.

Haute couture från Le Manach

Klassisk-fransk-Haute-Couture-av-Le Manach

Le Manach är ett av de äldsta designföretagen och har förvånat designers runt om i världen i nästan två århundraden. Hans haute couture är en sann inspiration för många begåvade arkitekter och konstnärer som är helt fascinerade av den kreativitet och fantastiska stil som detta företag har visat genom århundradena. Le Manach är en symbol för perfektion och gudomlighet. Det är ett av de mest respekterade och värderade designföretagen i världen idag.

 Dekorativa tyger – Haute Couture av Le Manach

Franska-Haute-Couture-av-Le Manach-dekoration-tyger

french-haute-couture-av-Le Manach-ludwig-xvi  Klassisk-Haute-Couture-av-Le Manach-stol-damast

pall-fransk-Haute-Couture-av-Le Manach

fransk-haute-couture-av-Le Manach-damast soffa