Designa en mysig takterrass – möbleringslösningar från Dedon

Takterrass trägolv har utemöbler-Dadon Patio

Lyxmärket Dedon är en av de mest innovativa tillverkarna inom möbelindustrin. Dedon presenterar en modern möbleringslösning för takterrasser med trägolv. Som bekant är trä ett krävande material och väljs sällan av designers som golvbeläggning för utsidan. Det finns naturligtvis träslag som kan användas både inomhus och utomhus och är attraktiva. Ett av målen med Dadon-projektet var att få takterrassen att se ut som parkettgolv av hög kvalitet och skapa en idyllisk atmosfär. Vill du också ha en känsla av välbefinnande-Designa takterrassen? Få sedan några förslag!

Att designa en takterrass – idéer för utomhusrum

Mysiga sittgruppsidéer-Uteplats takterrass-Dadon lampor Design Philippe-Starck

Underhållsfritt och lättskött, trägolv är ett bevis på god smak och känsla för designtrender. I kombination med en hisnande panoramautsikt och möbler i modern urban stil blir resultatet en fantastisk livssituation. Som accent satte designarna en överdriven golvlampa – en design av Philippe Starck för Dedon. Takterrassen ser mer ut som ett vardagsrum än en uteplats utomhus. Loungemöbler och lampor skapar en avslappnad atmosfär och kan ordnas om på olika sätt.

Design takterrass – möbleringslösningar för uteplats på taket

loungemöbler takgolv träplankor-takterrass läggning-uteplats designidéer-Dedon

DEDONs koncept för vardagsrummet för utomhusbruk innehåller material med högsta möjliga väder- och ljusbeständighet, värme och kyla. Dedon -möbler är inte bara väderbeständiga, utan också miljövänliga och återvinningsbara. Dessa presenterar sig i en extraordinär färg- och strukturstabilitet.

Golv för takterrass 

Uteplats uppsatt takterrass balkong rotting soffa Pittoresk utsikt

Rotting utemöbler i ljusa färger

Outlook-city panorama möblering-möbeldesign dadon barcelona möbellinje

Sekretessskydd för terrasser – 13 idéer för din integritet i trädgården

Terrassmöbler 2015 – Moderna möbler med personlighet