Sex fantastiska sovrumsdesignidéer från Roche Bobois

Sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Sex fantastiska Sovrumsdesignidéer från Roche Bobois redo för dig att ändra din uppfattning om den klassiska och samtida premissen. Där vi sover, kopplar av och har privata stunder av glädje och intimitet. Fördjupa dig i den otroliga världen i alla Roche Bobois -samlingar. När vi får de fantastiska produkterna från Roche Bobois vi kan presentera Sovrumsdesignidéer tillhandahålls inte. Dessa idéer gör verkligen ett underbart intryck. Ta en titt på dem och välj din favorit.

Sovrumsdesignidéer från Roche Bobois – Produktion och företagsvision

horisont-säng-sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Förutom det fantastiska Sovrumsdesignidéer från Roche Bobois studion och arbetare bakom Roche Bobois -företaget har mycket att visa och erbjuda. Utemöblerna är till exempel specialiteterna hos designstudion i Roche Bobois. Du hittar också många dekorationsidéer som hängen, mattor, gardiner och många andra. Men alla är nära besläktade med huvudbegreppen som används för möbelkonstruktion och arrangemang i en viss interiör.

De tre första fantastiska sovrumsdesignidéerna från Roche Bobois

Tapinassi-Manzoni-säng-sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Den första modellen av det fantastiska Sovrumsdesignidéer från Roche Bobois är det kreativa arbetet för två av de mest begåvade och älskade designers som arbetar i företaget. Tapinassi och Manzoni visa oss en eklektisk uppfattning. En väl upplyst och tillräckligt rymlig premiss som inte alls ser ut som ett sovrum. De stora fönstren och den minimalistiska tomheten betonar den eleganta stilen. Förfining uppnås med den vackra sängdesignen, som perfekt kan kombineras med ett bord och en stol, båda i olika storlekar. Den ursprungliga dekorationen på bordet accentuerar interiörets reflekterande och speglade koncept.

Marina-sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Den där Marina sovrum är den närmaste idén från det fantastiska Sovrumsdesignidéer från Roche Bobois det här året. Den extraordinära sängen är i en hisnande kombination med soffbordet, som har en konstig form. Detta kan representeras som en modifiering eller hybrid mellan en fåtölj och ett retrobord. De eleganta skåpen i vitt är gjorda av högkvalitativa trämaterial. De är lika kompakta och användbara som de hyllor och garderober vi känner och ser i våra trånga kök.

Fåfänga-sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Den där Fåfänga sovrum är i ett klassiskt färgschema. Teamet bakom Roche Bobois uppnår en nivå av perfektion som inte kan ses någon annanstans, i någon annan samling fantastiska sovrumsdesignidéer. De eleganta linjerna, elegansen i möbelarrangemanget och de enkla och traditionella dekorerna fungerar tillsammans genom att framhäva den viktigaste regeln i ett sovrum – komfort och intimitet. Sängen är mycket vacker och imponerande och det inbäddade sängbordet symboliserar de innovationer som Roche Bobois försöker följa och tillämpa i sina idéer.

Två fantastiska barns sovrumsidéer och sängdesigner från Roche Bobois

barn-rum-design-idéer-roche-bobois

Dessa två av de fantastiska idéerna för barnkammardesign från Roche Bobois är perfekta val om du undrar vilken typ av sovrum du ska designa för ditt barn. Accenterna faller på beställningen och det ordinarie arrangemanget av möblerna. Formgivarna följde tanken på att skapa mer utrymme för barnet genom att ordna de viktigaste elementen – sängen, skrivbordet och hyllorna – i ett hörn. Dekorationen är enkel och funktionell. Det finns inget värdelöst eller överflödigt och barnet känner sig bekväm här oavsett vad han eller hon gör – koppla av, skriva läxor, spela spel eller chatta med gäster.

TIRAMOLLA-barnrum-modulära möbler

Sängdesignen av Roche Bobois följer uppfattningen för en hälsosam, vilsam och trevlig sömn. Komforten balanseras med den klassiska skönheten och sluteffekten är perfekt.

Och några fler sängdesigner från Roche Bobois

maestro-säng-sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Refill säng

reflet-säng-sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Diasapon säng

Diapason-säng-sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Anarima säng

ANARIMA-säng-sovrum-design-idéer-av-Roche Bobois

Abigail