Se ut som en stjärna med våra nyårstips för smink

Nytt år händelse strass svart guld smink förberedelse

För att du inte ska bli trött snart och istället se ut som en stjärna hela kvällen behöver du inte bara kaffe, utan också några tips för det bästa Nyårsmakeup.

Skapa en ny outfit med hjälp av nyårstips för smink

För att se fräsch ut med nyårsmakeup, unna dig ett badkar med uppfriskande duschgel med citrus, eukalyptus och grönt te. Detta skulle ha en mycket uppfriskande effekt på både din kropp och ditt ansikte. Myntete gör underverk med den vackra outfiten. För att sätta dig själv i rampljuset, se till att huden är tillräckligt tidig genom att dricka minst 2 liter vatten eller juice den dagen. Innan Nyårsmakeup det finns fortfarande något viktigt att göra. Ansiktsmasker med en lyftande effekt stramar konturerna och gör huden smidigare. För att undvika eventuella biverkningar som svullnad i ansiktet, applicera inte masken senare än 20.00. Vissa ansiktsprodukter absorberas långsammare.

Ta dig tid och sätt på nyårsmakeup så sent som möjligt

applicera mask på ansiktet vänta med att flytta i spegel fuktig se bättre ut

Innan du går till nyårsfesten, applicera en fuktkräm i ansiktet och en uppfriskande lotion på din kropp. Efter badet bör du vänta ungefär en timme innan du använder Nyårsmakeup börja tills ansiktsrödhet fortfarande finns där. För en festmakeup är det viktigt att du väljer rätt färger och sedan bestämmer hur du ska lägga dem. Lägg läppstift, pulver och kohl i din handväska innan du går!

Smink och dagsljus 

nyårsafton smink långa ögonfransar ser unika speciella aura festlig

Det skulle vara bäst om du sminkade dig strax före evenemanget. Om du låter din hud vila den dagen belönas du med en felfri utstrålning lite senare. Det är bättre att använda dagsljuset medan du sminkar dig. På detta sätt finns det ingen möjlighet att överdriva sminket eller göra det för oansenligt.

En sådan variation gör smink roligt 

ögonskugga variation läppstift läppglans olika toner lägga till magisk pensel

Ta hand om huden och välbefinnandet

kroppsvård borste uppdatera tonic uppfriskande massage extrakt bad

Var original och unik

nyårsafton smink kontrast ögonskugga strass nagellack blå olika olika

 Skapa ett fantastiskt utseende

kosmetiska produkter collage läppstift läppglans ögonfransar pensel pulver rouge

Mjuk, silkeslen ansiktshud

ansiktsmask lyftresultat avslappning smidig hudkonturer stramar

Konturera och markera ansiktet: instruktioner och professionella tips