10 tutkimuspohjaista hyötyä Patanjali Amla -mehusta + sivuvaikutuksista

Amla, joka tunnetaan yleisesti nimellä Intian karviainen, sisältää erilaisia ​​lääketieteellisiä terveyshyötyjä. Sitä pidetään maagisena hedelmänä, jolla on tärkeä asema yrttilääkkeissä. Aivan kuten niiden syöminen on hyödyllistä terveydellesi, samoin sen mehu aamulla herätessäsi tuo sinulle erilaisia ​​terveys-, iho- ja hiustenhyötyjä. Patanjali on tuonut aloitteellisen tuotteen amlan suhteen, jossa se tuo sinulle puhdasta amla -mehua, juomista, jota Ramdev Baba suosittelee.

patanjali amla -mehu

Patanjali Amla -mehun parhaat hyödyt iholle & Hiukset:

Tässä on hämmästyttäviä Patanjali amla -mehun terveyshyötyjä, jotka kannustavat sinua aloittamaan heti seuraavasta päivästä.

1. Ikääntymistä vastaan:

patanjali amla -mehun hyödyt iholle

Yksi tärkeimmistä syistä Patanjali amla -mehun käyttöön on se, että se auttaa taistelemaan ikääntymistä vastaan. Se sisältää runsaasti C -vitamiinia, joka on hyödyllinen kollageenin synteesille. Tämä auttaa kudoksia kudosten ja solujen uudistumisprosessissa pitäen sinut nuorena.

2. Kirkkaampi iho:

patanjali amla -mehutehosteet

Säännöllinen amla -mehu auttaa vähentämään epäpuhtauksia, mikä puolestaan ​​auttaa kirkastamaan ihon väriä? Tämä voi tapahtua, kun levität mehua kasvoillesi tai juot sitä. Tulokset löytyisivät lyhyessä ajassa.

3. Amla -mehu laihtumiseen:

patanjali amla -mehu laihtumiseen

Ihmiset, jotka ovat valmiita eroon näistä ylimääräisistä kaloreista, Patanjali Amla -mehu laihtumiseen auttaisi sinua varmasti. Se auttaa lisäämään kehon aineenvaihduntaa, mikä vähentää rasvan kertymistä ja pitää vatsan täynnä pidempään välttäen tarpeetonta syömistä.

4. terveiden hiusten kasvua varten:

patanjali amla mehu hiuksille

Patanjali Amla -mehu hiuksille auttaa vahvistamaan hiusten juuria ja edistää niiden tervettä kasvua. Amlan ravintoaineet auttavat munarakkuloiden terveessä kasvussa, jolloin pitkät, kiiltävät, pomppivat ja mustat hiukset ovat hyvässä tilavuudessa.

5. Hyvä diabeetikoille:

patanjali amla -mehu diabetekseen

Diabeteksen Patanjali Amla -mehu toimii myös hyvin potilaille. Siinä on vähän sokeria ja runsaasti kuitua, mikä auttaa hallitsemaan ja alentamaan verensokeriarvoja kehossa. Se sisältää myös kromia, joka auttaa säätelemään glukoosia kehossa.

6. Hyvä rasvaiselle ja näppylälle iholle:

patanjali amla -mehun hyödyt iholle

Patanjali amla -mehun hyödyt iholle sisältävät myös näppylöiden ja rasvaisen ihon poistamisen, mikä on nykyään laaja ongelma. Se kiristää ihon huokosia, mikä antaa sinulle kirkkaan ihon ilman minkäänlaisia ​​näppylöitä, ja se toimii myös rasvaisella rakenteella.

7. Paremman ruoansulatuksen:

patanjali amla mehua käytetään

Koska amla on runsaasti kuitua, Patanjali Amla -mehun vaikutukset ruoansulatuskanavaan vahvistuvat. Se auttaa kehoa absorboimaan ravinteita saamastasi ruoasta. Amlan maku auttaa aktivoimaan ruoansulatusentsyymejä, jotka ovat parempia ongelmiin, kuten ummetukseen ja suolen oireyhtymään.

8. Näön parantamiseksi:

patanjali amla -mehun edut

Patanjali -tuotteista amla -mehu auttaa myös näön parantamisessa. Se sisältää useita hyödyllisiä ravintoaineita, jotka auttavat parantamaan näköä. Kun sitä käytetään yhdessä hunajan kanssa, se vähentää silmänsisäistä jännitystä ja parantaa näköä, mikä auttaa terveitä silmiä lähes 80-vuotiaaksi asti.

9. Ehkäisy syöpää vastaan:

patanjali amla -mehun edut

Ajattelet kuinka käyttää Patanjali amla mehua syöpää vastaan! Amlan mehu sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan syöpäsolujen kasvua ja estävät siten syövän kehittymistä. Se estää kehoasi vapailta radikaaleilta, jotka johtavat terveysongelmiin, kuten mahasyöpään, maksasyöpään ja ihosyöpään.

10. Parannettu sydänterveys:

kuinka ottaa patanjali amla -mehu

Patanjali amla -mehun etuihin kuuluu myös sen positiiviset vaikutukset sydän- ja verisuonitauteihin. Se sisältää useita ravinteita, jotka ovat ystävällisiä sydämelle ja siten auttavat vähentämään mahdollisuuksia estää verenkiertoa ja vähentävät kehon huonoa kolesterolia. Se auttaa myös vahvistamaan sydänlihaksia ja alentaa kolesterolia ja verenpainetta.

5 yleistä ja harvinaista sivuvaikutusta Patanjali Amla -mehusta:

Epäilemättä Patanjali amla -mehun juominen tuo mukanaan terveyshyötyjä kehollesi, mutta tuotteeseen liittyy myös joitain sivuvaikutuksia. Tässä on joitain tunnettuja sivuvaikutuksia.

1. vatsakrampit:

patanjali amla mehun sivuvaikutukset

On ihmisiä, jotka joutuvat säännöllisesti amla -mehun kanssa terveysongelmiin, kuten vatsakramppeihin. Kouristukset johtavat vatsakipuun, joka voi olla vaarallisempaa kuin luultiin. Tämä johtuu siitä, että mehussa on runsaasti C -vitamiinia.

2. Ongelmallista ihmisille, jotka kärsivät verenpaineesta:

patanjali amla -mehutehosteet

Kyllä, amla -mehun saanti voi alentaa verenpainetta suuressa määrin, mikä on haitallista verenpaineesta kärsiville ihmisille. Siksi ennen kuin aloitat Patanjali -amla -mehun juomisen, sinun on parempi ottaa yhteys lääkäriin säännöllisestä annoksesta..

3. Voi johtaa ripuliin:

patanjali amla mehun sivuvaikutukset

Amla -mehu, kun sitä otetaan riittävä määrä ja oikea määrä vettä, ei ole haitallista säännölliselle nauttimiselle. Kuitenkin, kun määrä nousee ylitasolle, se voi vahingoittaa suolistasi ja johtaa häiriöihin, kuten ripuliin. Joskus se voi myös johtaa vaarallisiin tilanteisiin tai vatsakipuihin.

4. Allergiat, jotka johtavat myös näppylöihin:

patanjali amla -mehutehosteet

On ihmisiä, jotka ovat allergisia amla -mehulle ja kärsivät siksi näppylöistä, kun heillä on amla -mehua. Vaikka sinulla on jo ongelmia, kuten kutinaa, ihottumaa, vatsakipua, punoitusta, hiutaleita jne., Voit olla allerginen amla -mehulle, joten ota yhteys lääkäriisi ennen annoksen aloittamista.

5. Päänsärky:

patanjali amla mehun sivuvaikutukset

Patanjali amla mehun sivuvaikutusten luettelo sisältää myös päänsärkyä ja huimausta, kun he nauttivat sitä säännöllisesti. Pieni osa on epäilemättä hyvä; sen saaminen suurempina määrinä aiheuttaisi ongelmia, kuten päänsärkyä ja huimausta. Jos sinusta tuntuu siltä, ​​ota pian yhteyttä lääkäriisi keskustelemaan annoksesta.

Patanjali Amla -mehu on epäilemättä erittäin hyödyllinen ihmisten terveydelle, mutta sitä tulee aina ottaa rajoitettu määrä. Se sisältää ravintoaineita, kuten C -vitamiinia, kuitua, antioksidantteja jne., Jotka ovat melko tärkeitä terveellisen rutiinin saamiseksi. Se ei ainoastaan ​​toimi terveydelle, vaan on hyödyllinen myös hiuksille ja iholle.