minimalistisk arkitektur – pull house

modern husdesign från USA - färgad fasad

Denna otroliga och unika minimalistiska arkitektur ligger i västra Massachusetts. Som ett framtidshus är Zughaus / Pull – Haus / utformat som en miljövänlig fristad. Det ser ut som ett typiskt lanthus, men det första intrycket kan förändras. Det är faktiskt ett högteknologiskt hus – energibesparingssystemet är bara ett exempel. Detta utmärkt minimalistisk arkitektur kombinerar moderna material, innovativa arkitektoniska lösningar och vackra designidéer.

Modern minimalistisk arkitektur – ett lanthus i Massachusetts

modern minimalistisk lanthusdesign från USA

Huset är utformat för att vara otroligt funktionellt och visar det moderna minimalistisk arkitektur. Utrymmet är uppdelat i två – ett privat område och ett vardagsrum. En korridor skiljer sovrummen från vardagsrummet. Det finns ett loft ovanför bottenvåningen. En modern konstruktion präglar det moderna minimalistisk arkitektur. Hela huset byggdes hållbart.

minimalistisk inredning – hus på landet i USA

minimalistiskt hus på landet - spännande inredning

Taylor och Miller Architecture and Design byggde huset 2009. Huset byggdes inte bara med miljövänliga system, det byggdes av återvunnet material. Dess rymliga interiör erbjuder en avslappnad atmosfär som ägaren kan njuta av i lugn och ro. Konstnärlig, snygg och modern inredning skapar en stämning och lämnar minimalistisk arkitektur se mysigt ut. “Zughaus” välkomnar framtiden i ett mysigt hem.

Rebecca T.

modernt hus på landet - trätrappor

modern elegant inredning - skinnsoffaTräbeklädnad - modern minimalistisk arkitektur

minimalistiskt hus på landet med moderna trätrappor

färgade detaljer i inredningsköket

minimalistisk husdesign - färgade fönster

Modern minimalistisk exteriördesign - glasfasad