Utmärkt exempel på minimalistisk arkitektur – Gayton Road Residence

Glasvägg minimalistisk husdesign

Vilket bra exempel på minimalistisk arkitektur med en riktigt unik design. Bostaden Gayton Road ligger i Hampsted Village. Den moderna designen var resultatet av arkitekt Richard Paxtons arbete och kombinerar en elegant inredning med funktionalitet och miljöskydd.

minimalistisk arkitektur – Gayton Road Residence

Växter-vardagsrum-minimalistisk-interiör

En av de viktigaste funktionerna i modern arkitektur är dess öppna design. I förhållande till detta skapade Richard Paxton verkligen ett välkomnande hem som är öppet för världen. Husstrukturen kännetecknas av de stora glasväggarna och till och med ett inglasat tak. Glastaket är elektroniskt styrt och kan öppnas – sammansmältningen mellan inomhus och utomhus är perfekt. En modern, minimalistisk innergård med en pool ökar feel-good-faktorn och skapar spänning. Fasaden är målad i vitt, typiskt minimalistisk.

Modern minimalistisk arkitektur med elegant inredning

Glasbord-modernt-vardagsrum-minimalistiskt-hus

lila belysning vardagsrum

Den eleganta interiören i minimalistisk arkitektur  definieras också av den vita färgen. Spännande färgad belysning skapar atmosfär och ger varje rum ett unikt utseende. Små färgade detaljer sätter accenter i den moderna interiören. Trä finns överallt i huset – oavsett om det är bokhyllor i trä eller köksbänk i trä – detta naturmaterial får inredningen att se varmare och mer inbjudande ut. Annars läggs fokus på glas – glasstolarna och glasbordet är fascinerande och ser exakt ut på rätt ställe. de minimalistisk arkitektur har aldrig sett så nära naturen.

Modern pool på innergården

modernt-pool-minimalistiskt hus

Sovrum med glasvägg

modernt sovrum rött täcke

moderna minimalistiska möbler

moderna-vita-minimalistiska-möbler

minimalistisk inredning

modern husdesign innergård

modern belysning

modernt belysning vardagsrum

Plan

minimalistisk husritning