Litet hus med trädgård och intressant fasad

litet hus-trädgård

En liten Hus med trädgård och intressant fasad skapades efter en grundlig renovering. Generöst inglasad fasad, stor uteservering och elegant inredning definierar projektet. Även om huset har mycket att erbjuda på ett begränsat område och ser större ut trots det lilla utrymmet. Trä och glas användes i överflöd i konstruktionen, så att en koppling till den omgivande naturen skapas. Trädgården ser ut som en unik fortsättning på huset. Både huset och trädgården är smala, vilket framgångsrikt har kompenserats av ljusa färger och bra belysning.

Hus med trädgård – modern arkitektur och en intressant fasad

litet praktiskt kök

Stor uppmärksamhet har ägnats åt trädgårdsdesignen – en mysig uteplats lovar många trevliga timmar utomhus, medan en stor terrass har en fantastisk utsikt över omgivningen. Gröna träd, buskar och till och med en planterad stenmur som omger trädgården är utomhusområdets absoluta höjdpunkter. Den där Hus med trädgård är modern och snygg. Intressanta takfönster maximerar ljuset inuti, de vita väggarna lyser under solen och du kan tänka dig ett lyckligt liv i denna byggnad.

Hus med trädgård och modern inredning

modernt väggdel hörnsoffas vardagsrum

Vardagsrummet från Hus med trädgård från Matt Gibson ligger på första våningen och innehåller ett modernt kök som ansluter sömlöst till vardagsrummet. De inbyggda vita skåpen och den moderna köksön med marmorbänk erbjuder tillräckligt med förvaringsutrymme för bestick och porslin. Solljus kommer in genom de stora fönstren och även genom tre hängande lampor som hänger över köksön. I vardagsrummet är en stor vägg med TV och en grå stoppad hörnsoffa de enda möblerna i rummet. Färgpaletten är enkel – naturliga ljusa färger används i överflöd och får huset att se mer rymligt ut. Det är en utmärkt atmosfär för en modern familj som har tagit med sig sina egna konstverk som dekoration. På så sätt ser interiören mer hemtrevlig och mysig ut.

Fina takfönster och intressant väggdesign

vit takfönster i badrummet

Modernt marmorbord

modernt matbord i marmor

Modernt vitt kök i huset med en trädgård

minimalistisk köksbänk i marmor

Vita väggar och trägolv

Trägolv-vita väggar

Skjutbara glasdörrar i vardagsrummet

stoppad läder soffpall

Individuell design på gårdsplanen – idéer för trädgårdsskötsel och landskapsarkitektur

Rymlig uteplats med trädgårdsmöbler

Terrass-utomhus-uteplats

16 steg för att skapa en japansk trädgård