En modern hydda erbjuder lugn och komfort

Av Gudmundur Jonsson Architecture i Oslo, Norge

 ny husdesignstuga

Överraskande nog den här modern hydda utvecklad för massmarknaden. Tanken med arkitekterna är att denna design är lämplig för nästan alla miljöer. Dess enkla konstruktion av prefabricerade delar möjliggör en snabb konstruktion på plats jämfört med andra konstruktionstyper. Dessa modern hydda är faktiskt en envåningsbyggnad som består av två delar. Huvudkomponenten är klädd i trä så att stugan smälter in harmoniskt med naturen. Från utsidan ser lanthuset något måttligt ut, men det lockar med sin enkla form. Du kan bygga terrasser eller plantera en takterrass där utsikten verkligen kan avnjutas. Stora glasfönster släpper in ljus inuti dessa modern hydda.

Modern hydda med enkel design

 modernt hus - glasfasad

Vardagsrummet är i en paviljongliknande struktur med en glasfasad. Dessa modern hydda verkar öppen och den rymliga interiören är inredd i ljudet med huvudidén. Som dessa exempel visar kan varje stuga omdesignas av ägaren för att återspegla hans eller hennes individualitet. Sovrummen är separerade från vardagsrummet och skyddar därmed de boendes integritet.

Modern stuga erbjuder komfort och stil

 modernt hus i skogen - vardagsrum

Konceptet bakom denna design är den modern hydda som erbjuder den nödvändiga komforten och stilen. Den är väderbeständig och stabil, så den passar bra för varje säsong. Regn eller sol, denna villa ger dig ett utrymme att koppla av.

Från Jaz

Foton: Jiri Havran

modern inredning med öppen spis i vardagsrummet

Modernt vardagsrum med öppen spis, skinnmöbler och trägolv

elegant fritidshus med träfasad

Elegant sommarhus med träfasad

modern glasfasad i en elegant hydda