Enkel husdesign i minimalistisk stil mitt i naturen

modern husdesign i naturfasaden

Den här enkla Husdesign gjordes av David Luck Architecture designat och kallat Red Hill Residence. Bygget slutfördes 2002. Denna moderna fastighet ligger i ett lugnt område sydost om Melbourne, Australien.

En modern hemdesign i den australiensiska vildmarken

modern husdesign i naturens svarta vägg

Detta Husdesign byggdes mitt i naturen och dess konstruktion kännetecknas av isoleringen och den tysta miljön. Huset ligger en timmes bilresa från Melbourne. När du kör till den isolerade Red Hill -gården kan du njuta av det fantastiska naturlandskapet. Huset ligger på en lugn plats, omgiven av träd och grönska.

Den minimalistiska husdesignen – läge och inredning

modern husdesign i naturen en våning

Den där Husdesign består huvudsakligen av glas- och stålelement. Fönstren placerades avsiktligt för att fånga viktiga synpunkter från det omgivande området, till exempel Melbourne eller Port Phillip Bay. Målet med designen är att identifiera sig med den vilda men vackra australiensiska naturen.

Vikten av svart färg i minimalistisk design

modern husdesign i naturen i sidled

Bakom den svarta minimalisten Husdesign man kan se Australiens sinne, hopp och anda. De svarta elementen ser ut som om de svävar i rymden, vilket representerar höjden över de vanliga sociala normerna och sökandet efter en bättre framtid.

Bildfönster i sovrummet

modern husdesign i naturens panoramafönster

Detta metafysiska designkoncept står för att vara en del av landskapet och för att bemästra livets processer. De svarta väggarna ser ut som skuggor. När natten kommer, förenar mörkret utanför de svarta väggarna inne i huset. Det konstgjorda ljuset i huset står i kontrast med mörkret och skapar en dramatisk effekt.

En träramp visar vägen

modern husdesign i natur träramp

Den där Husdesign kännetecknas av stora och massiva tektoniska väggpaneler. Plattor av glas, stål och skjutdörrar hålls borta från ljuset för att förmedla känslan av att slå samman rumsgränser ännu starkare.

Stort utrymme med många möjliga användningsområden

modern husdesign minimalistisk i naturen

Den där Husdesign förenar det gamla landskapet med andan i moderna Australien. Vissa paviljonger ger mer struktur i trädgårdslandskapet. Rampen som leder in till staden förvandlas till en slags stängd veranda som förbinder det enda rummet.

Röda dekorerade väggar med svart läderpall

modern husdesign i naturläderpall

Sovrummet är utformat enligt exakta tatami -proportioner och inrett i en mycket minimalistisk stil. Eleganta skjutdörrar sätter en gräns mellan interiören och den vilda naturen utanför. Det åtta meter långa köket sattes upp i en glaslåda och liknar ett akvarium. Bredvid det finns utrymme som kombinerar vardagsrum, matsal och sovrum med en terrass.

Trädäck för de varma soliga dagarna

modern husdesign i trädäcket i naturen

De rörliga väggarna med inbyggda soffor fungerar som en förlängning av rummet i själva rummet.Inredningen möter den yttre miljöens vildmark. Huvudtemat i detta projekt är nackdelarna och kompositionen mellan Husdesign och naturlandskap. Designen kan visuellt motsvara omgivningen, men känslomässigt är den fortfarande långt ifrån den. Huset ser ut som en svart låda som omsluter känslorna i gamla Australien.

Modernt kök i en glaslåda

modern husdesign i naturglasköket

Husets arkitektoniska plan   modern husdesign i naturarkitekturplan