Ett trähus i Kalifornien lovar avkoppling och lugn

Fasad av trähus - en modern design

Arkitektkontoret Turnbull Griffin Haesloop Architects ritade den här långa, smala Trähus med konceptet att ansluta det till miljön. Byggnaden ligger i Sebastopol, Kalifornien och erbjuder ett intressant designalternativ: trästöd används i den yttre designen. Plattformarna runt huset är öppna för poolen på ena sidan och studion / parkeringshuset på den andra. En träfasad med massiva fönster ser inbjudande och mysig ut.

Modern husdesign – ett trähus i Kalifornien

modern husarkitektur - en fastighet i skogen

Södra ljuset kommer in i Hus tack vare takfönstren och de många fönstren. När du går in i detta 1700 kvadratmeter stora hus stiger ett dammfönster över matplatsen och utsikten kommer verkligen till sin rätt. Byggnaden verkar öppen och gästfri. Inredningen kompletteras med konstobjekten som finns i den långa bokhyllan. Hemmet krönt av ett metalltak. Två rymliga terrasser och intressant utformade utomhusområden under träden lovar avkoppling och lugn.

 Intressant inredningsidé från USA

modern inredning - ett trähus i skogen

Bostaden Sebastopol är målad i varma färger och de omgivande träden bidrar till det fredliga helhetsintrycket. Fastigheten, designad av TGH Architects och färdigställd 2008, är en bra balans mellan natur och teknik. Fastigheten kännetecknas av sin tydliga, enkla och inspirerande struktur.

Trähus i skogen - inredning för badrum

Trähus trädgård - innovativ arkitektur

Inredning i ett modernt trähus

Trähusdekoration