Hus M – ett modernt fritidshus i en våning

modern minimalistisk arkitektur - fasad

“House M” är en 12 x 12 meter stor kub designad av det österrikiska arkitektfirman Caramel Architekten. Den södra fasaden har en täckt terrass med ett imponerande öppet underhållande område med utsikt över en damm. Huset är också öppet i väster, där den stora glasfasaden låter dig njuta av den gröna Donau -dalen.

Ett fritidshus med karaktär – modern arkitektur från Österrike

modern minimalistisk arkitektur - spänner över trädgården

De vackra omgivningarna är lugnande och ägarna kan verkligen koppla av. Det platta taket och väggarna behåller den arkitektoniska attraktionen, vilket gör att det ser modernt ut och fortfarande mycket praktiskt. Den där Sommarstuga kännetecknas av enkelhet, konstruktionen består av prefabricerade strukturella isolerade paneler som installerades på betongplattan i några timmar med en lastbilskran.

Hus M – ett intressant fritidshus

intressant minimalistisk arkitektur - glasvägg

Takplattan lutar något mot öster. Minskning av byggkostnaderna var ett resultat av användningen av prefabricerade material som gjorde Sommarstuga får uppföras på sin betongplatta. Interiören är praktisk och estetisk, med massor av trädetaljer. Blommor och några färg accenter får fristaden att se mer livlig och gästfri ut.

modern minimalistisk exteriördesign - fritidshus