Husrenovering – Viktoriansk byggnad får ett nytt utseende

Husets renoveringsfasad

En gammal viktoriansk byggnad får ett nytt utseende – vi visar dig en idé för Husrenovering, som skickligt kombinerar traditionell arkitektur och inredning med moderna minimalistiska tendenser. Huset är en familjebostad i viktoriansk stil med en stor veranda, cirkulär parkeringsplats, pool och ett ytterligare minimalistiskt pensionat. Huset renoverades inte bara helt utan byggdes också ut. Gamla element i smidesjärn på fasaden har restaurerats, liksom den utmärkta träsnidade trappan.

Husrenovering – klassiskt, men ändå modernt

klassisk viktoriansk trätrappa

Det viktorianska huset ligger i förorterna till Melbourne, Australien. Den vita fasaden och den klassiska arkitekturen döljer en Husrenovering, det hände precis. Ett trägolv förbinder visuellt hela interiören. Klassisk väggmålning och kamin i matsalen imponerar med många färger och är i harmoni med den viktorianska inredningsstilen. Eleganta bilder och andra konstverk fungerar som dekoration i inredningen. Väggarna är vita, liknande fasaden, men det nybyggda pensionatet imponerar med sin minimalistiska design och inredning. Färgade, moderna möbler och skinnsoffor säkerställer gästernas komfort och välbefinnande, medan en riktglasad fasad öppnar huset till en bakgård med en pool.

Husrenovering – pensionat med minimalistisk design

modern gästhusinredning

En helt ny rumsindelning är efter Husrenovering skapades – främst vardagsrummet, separat matsal, skåp, badrum, kök med matplats och ett informellt vardagsrum med terrass med utsikt över trädgården. På övervåningen finns det stora sovrummet med balkong, en klädkammare, tre andra sovrum, alla med öppen spis, ett enormt badrum och ett skåp. På bakgården finns en stor pool med en rymlig uteplats. Invånarna i det viktorianska huset kan njuta av alla moderna bekvämligheter utan att behöva avstå från den klassiska inredningen.

Intressant idé för skåpinredning

modern öppen spis

Färgad soffa i vardagsrummet

moderna interiör-lädermöbler

Modern husdesign – matsal

Klassisk matsalsdesign

Modernt kök med treskåp

modern utrustad köksbar

Pensionat – minimalistisk design

minimalistisk byggnadshusförlängning

Viktoriansk byggnad – fasad

Husfasad i viktoriansk stil

Modern husförlängning – byggnadsskiss

modernt husrenovering byggnadsskiss

Foton: RT Edgar