Innovativ design – Beach Hut av Crosson Clarke Carnachan

innovativ träkoja med modern design

Denna moderna konstruktion är synonymt med ordet kul – ett helt rörligt trä strandhydda, som designades av Crosson Clarke Carnachan Architects. Det är bokstavligen en lamellkista med glidskenor i trä. Belägen på en perfekt strand med vit sand – “Coromandel Peninsula” i Nya Zeeland, bör denna fascinerande struktur vara utformad för att vara rörlig i enlighet med miljöskyddsbestämmelser.

 Modern strandstuga i Nya Zeeland

spännande design - träkoja

modern trästuga på stranden

Den enkla strukturen döljer en fascinerande inredning. Fasadens plankor öppnar sig och släpper in ljus i fjällstugan. Interiören är rymlig, ljus och mycket bekväm. En modern och snygg arkitektur som också erbjuder funktionalitet. Materialen för strandhydda lämnas obearbetade, utan prydnad och dekoration. Dusch och badrum liknar fabriksmöbler.

Elegant och funktionell design – strandstuga

modern trästuga med minimalistisk design

Träet strandhydda med modern design överraskningar med sin rymlighet. Smart inbyggda möbler och enheter som bokhyllor från golv till tak, inbyggda sängar och trappstegar är speciellt utformade för att spara så mycket utrymme som möjligt. Det lackerade träet i interiören ser varmt och inbjudande ut. En mysig öppen spis ger uppvärmning på vintern – ännu ett bevis på flexibiliteten hos denna innovativa design med en minimalistisk inredning. När den är stängd ger denna innovativa konstruktion av Crosson Clarke Carnachan Architects ett mysigt privat utrymme.

Från Jaz

modern minimalistisk inredning

minimalistisk inredning – sängdesign

Vardagsrum i träkoja

modernt vardagsrum i träkojan

modernt sovrum - minimalistisk inredning

modernt sovrum – minimalistisk inredning

modernt badrum med enkel design

minimalistiskt badrum med enkel design

Spaneder tvättställsdesign

modernt minimalistiskt badrum

modernt vardagsrum - glasfasad

modernt vardagsrum – glasfasad

modern trästuga

modern trästuga i Nya Zeeland