Liten koja i skogen förtrollar med rustik inredning

Terrassved stora fönster återvunnet trä

Vi presenterar dig med en billig uppfattning om hur du kan njuta av din semester mitt i naturen – imitera exemplet med inredningsarkitekten Scott Newkirk och spendera din ledighet i en Koja i skogen.

Stuga i skogen för avkoppling mitt i naturen

Hut skog inre ljus tändning

Under arbetsveckan är mode stylisten Scott Newkirk alltid på språng. En dag jobbar han på bakgrunden för modeshowerna i New York, häromdagen konsulterar han kunder och utför renoveringar. Men på helgerna på våren och sommaren reser han till sitt hem Koja i skogen. Det finns ingen el, ingen tv, ingen dator och till och med ingen vattenanslutning. Men där känner han sig fri, kan sova in och simma i den närliggande floden i varmt väder.

Stuga i skogen – praktisk inredning på 16 kvadratmeter

Stuga skog sovrum matbord mat

Newkirk gjorde skisserna av Koja i skogen designad 2003. Kabinen sträcker sig över de blygsamma 16 kvadratmeter, men tog 2 år att slutföra. Byggnaden är byggd av återvunnet trä, har en stenplattor och en uteplats och har ett traditionellt rustikt utseende. Stora fönster öppnar huset mot omgivningen, skjutbara glasdörrar kopplar sömlöst interiören med utsidan. Inget saknas inuti – det praktiska vardagsrummet ligger på första våningen och det mysiga sovrummet med en underbar utsikt ligger på det andra. Dekorativa vaser, bilder och figurer i lantlig stil utformades delvis av designern själv, delvis köpt. Toaletten och badrummet är utomhus. Det är en underbar reträtt där du kan koppla av och vila.

Stuga i skogen – skjutdörr i glas

modern stuga skogssemester njut av sommarfloden

Vardagsrum med en intressant rustik dekoration

rustika dekorera idéer lanthus stil skog hydda inrättas

Rustika dekorationsidéer i lantlig stil

Dekorationsidéer rustika hydda bilder figurer

Badrum utomhus

Toalett badrum gratis sky bambu sekretess skärm

Designern simmar i floden

Semester skog idéer hydda floden simning natur stenar träd