Modern arkitektstudio från Saunders Architects

minimalistisk arkitektur från Kanada

The Long Studio är ett litet kontor som ägs av Saunders Arkitektur designades 2011. Beläget mitt i den vackra naturen på den kanadensiska ön Fogo, är detta moderna Arkitekter studio designades för att klara de tuffaste klimat. Byggnaden täcker 120 kvadratmeter och var tänkt som en minimalistisk design baserad på naturmaterial och kontrasterande färger.

En modern minimalistisk arkitektstudio

minimalistisk studion fasad

Den moderna Arkitekter studio består av en komponent med en intressant form som liknar ett prisma. Komponenten är uppdelad i tre och erbjuder olika utformade rum. Området i väster är ett skåp med ett litet kök och området i öster är en öppen terrass med en baldakin. De två är förbundna med ett helt öppet område med en triangulär form. De tre områdena erbjuder skydd för varje säsong. Det halvöppna området är för den milda men inte för varma våren, uteserveringen är väl lämpad för den soliga sommaren och rummet för den kalla vintern. Övergången från rum till rum representerar säsongskiftet och representerar en intressant arkitektonisk lösning.

Modern arkitektstudio i Kanada

minimalistisk inredning - kontor i Kanada

På grund av den svåra terrängen bör huset byggas på balkar. Deras form anpassar sig efter landskapets form. Hela byggnaden är klädd i trä som har målats svart. Byggmarken är gjuten av gjuten betong, vilket stärker hela konstruktionen. Utifrån ser det modernt ut Arkitekter studio  som en del av landskapet, inuti ett väl upplyst vitt rum med stora fönster avslöjar sig.

Av K.H. Christova

minimalistisk arkitektur - vit terrass

modern minimalistisk arkitekturstudio i Kanada

modern design - kontor

modern inredning – vitt utrustat kök

vit inredning - kök

spännande design från Kanada

modern design från Kanada

modernt arkitektur minimalistiskt hus i Kanada

modern arkitektur från Kanada

minimalistisk arkitektur med modern belysning

minimalistisk arkitektur - natt