Modern arkitektur – fantastiskt besökscentrum i Norge

Trollwall restaurang och service av Reiulf Ramstad Arkitekter

Trollvägg - Restaurang och service i Norge

Reiulf Ramstad Arkitekter är ett arkitektfirma med säte i Oslo, Norge. De syftar till att skapa djärva moderna mönster med ett tydligt koncept. Förutom byggnader handlar de om landskapsarkitektur, interiörer och möbler och anser att var och en av dessa element bör vara i harmoni med resten.

Design och miljö smälter samman med varandra

modern arkitektur - besökscentrum, Norge

Den där Trollwall restaurang och service är en modern fantastiskt besökscenter Färdigställd från studion 2011. Det ligger vid foten av Trollväggen i Trollveggen, Møre og Romsdal, Norge. Platsen är bland Norges naturattraktioner och ger en hisnande miljö för projektet. Byggnaden ligger nära en motorväg till förmån för förare och passagerare. Det ser ut som ett rekreationsområde med restaurang och plats för avkoppling. Arkitekterna för detta modernt besökscenters tror att en struktur bör reagera med det sammanhang där den är byggd, så de följer denna term för att skapa sitt projekt. Resultatet av deras ansträngningar är en byggnad som har en intressant samtida design och kommunicerar med miljön.

fantastiskt besökscenter med glasdesign

modern arkitektur av Reiulf Ramstad Arkitekter

Detta modernt besökscenter bjuder in till en attraktiv modern fasad, täckt med trä och glas. Arkitekturplanen är enkel men flexibel med en total yta på 700m². Strukturen är täckt med ett intressant tak som lutar flera gånger i olika riktningar, vilket speglar bergets egen vilda siluett. Själva berget tillsammans med resten av naturlandskapet reflekteras i fasadens inglasade delar. Byggnadens modigaste del är dess västra fasad, som stiger högre än resten av konstruktionen. Det är uppdelat i två toppar, var och en täckt med ett sluttande trätak, som går samman med resten av takkonstruktionen. Det allmänna utseendet på Trollwall Restaurant and Service är en av en livlig ny byggnad byggd i ännu livligare omgivningar. Detta fantastiskt besökscenter motsvarar platsens sammanhang och framför allt erbjuder komfort för sina besökare.

Av K.H. Christova

 Modern arkitektur i NorgeTroll Wall Visitor Center - East Facade

Mörkt trä och glas kompletterar designen

modern arkitektur - magisk miljö

3D -modell av det fantastiska besökscentret i Norge

modern restaurang i Norge - 3D -modell

Modell av Reiulf Ramstad Design

Arkitektoniska planer

Plan för den fantastiska restaurangen

Plan Troll Wall - fasad för besökscenter

Arkitektonisk plan för Troll Wall Restaurant i Norge

modern arkitektonisk plan av Reiulf Ramstad Restaurant