Det futuristiska huset i Kalifornien

Designad av Christopher Daniel

futuristisk design - vit fasad

Den koreanska designern Christopher Daniel designade detta otroliga hus kallat California Roll House. Projektet representerar a futuristiskt hus, som är byggd av prefabricerade delar och är lämplig för torrt väder. Huvudidén bakom denna innovativa design är att använda de nya materialen och tekniken för att skapa ett ultramodern, energieffektivt hem.

Det futuristiska huset – en innovativ design

spännande minimalistisk design

Huskonstruktionen har några karakteristiska egenskaper som kan användas för att känna igen den. Den innovativa, flexibla designen möjliggör en konvertering – det futuristiskt hus kan rullas in och ut. När den är ”insvept” skapas väggar och tak som skyddar interiören. Materialet från vilket huset byggdes reflekterar värme från solen, vilket sparar energi. “Skalet” omger hela byggnaden med undantag för de två glasväggarna. Glasfasadens transparens kan justeras elektroniskt. Den där futuristiskt hus stöds av en struktur förstärkt med kolfibrer.

Ett futuristiskt hus i Kalifornien

elegant glasfasad - futuristisk exteriördesign

futuristiska trappor utomhus

Den där futuristiskt hus består av två våningar som är tillgängliga med en öppen trappa. Ytterdörren öppnas automatiskt och ett rymligt vardagsrum avslöjar sig. På första våningen finns kök, matsal och vardagsrum med en extremt minimalistisk design. Moderna trappor leder till andra våningen och sovrummen. Alla interiörer är målade i vitt. Solljus kommer genom glasfasaden och andra små öppningar i “skalet”. Ett modernt system belyser det futuristiska huset och får det att verka nästan utomjordiskt.

Av K.H. Christova

modernt minimalistiskt hus med futuristisk design

modern minimalistisk husdesign

modern futuristisk fasad

modern vit fasad

modern futuristisk automatisk dörr

futuristisk design

modern belysning i det futuristiska huset

futuristisk belysning

modern futuristisk inredning

modern minimalistisk inredning