Modern husarkitektur i Mexiko

Design av Twentyfourseven

modern-hus-design-front

Det moderna huset AE ligger i Mexico City, Mexiko. Projektet av en byggnad med en användbar yta på 817 kvadratmeter, som designades av arkitektfirman Twentyfourseven, slutfördes framgångsrikt 2010. Arkitekterna använde stadens regler och skapade en modern Husarkitektur med olika volymer. Fastighetens struktur skiljer den från alla andra hus i området. I stället för en enda komponent har arkitekterna delat huset i två – en del vetter mot söder, medan den andra erbjuder en vacker utsikt över omgivningen.

Elegant husarkitektur – lyxfastighet i Mexiko

Glasfasad minimalistisk arkitektur

De två komponenterna bildar en korsstruktur. Den smarta Husarkitektur erbjuder en innovativ lösning – olika tillbyggnader och konstruktionsvolymer skyddar ägarens privata område och får samtidigt vardagsrummet att se öppet ut. AE -huset består av tre våningar, inklusive källaren. De inre områdena är enkelt organiserade. Efter entrén kommer du till ett rymligt vardagsrum, som öppnas sömlöst mot trädgården framför och uteplatsen på bakgården. En korridor leder till resten av rummen och en trappa som förbinder alla våningar. Den moderna Husarkitektur erbjuder en bekväm atmosfär för de boende. Det var speciellt utformat så att du kan njuta av naturen runt dig.

minimalistisk husarkitektur med innovativ design

minimalistisk matsal runt bord

modernt vardagsrum trämöbler

Den moderna Husarkitektur från Twentyfourseven ansluter sömlöst inomhus- och utomhusområdena. Interiören verkar varmare tack vare det mörka trägolvet och påminner om vegetationen i trädgården. Stora fönster släpper in ljuset i huset och har utsikt över omgivningen. Vita väggar och tak ger det minimalistiska färgschemat.

Av K.H. Christova

modern öppen spis i vardagsrummet

minimalistiskt kök

modernt vitt kök

minimalistiskt sovrum

minimalistisk sovrumsvägg i glas

Marmor i badrummet

Marmor badrum minimalistisk arkitektur

Färgat barnrum

Barnrum färgad dekoration

modernt skåp med bibliotek

Bokhyllor skåp

modern trädgård

modern hus trädgård