Modern minimalistisk arkitektur – projekt för en musikskola

Modern-minimalistisk-arkitektur-projekt-musikskola

Denna artikel är tillägnad musik, kärlek och skönhet. Du trasslar in dig i arkitektur-, interiör- och exteriördesignidéerna. Som ni vet behöver alla modern minimalistisk arkitektur inspiration för första gången, bara för att utvecklas och förverkligas. Dessa modern minimalistisk arkitektur är inspirerad av en kärlek till musik. School Of Music In Lissabon är ett genialiskt mästerverk, hämtat från minimalismens värld.

Modern minimalistisk arkitektur i Lissabon

Modern-minimalistisk-arkitektur-lissabon

Som alla andra modern minimalistisk arkitektur School Of Music In Lissabon är fylld med hisnande dekorationsmotiv och några avantgardistiska element. Detta är en pärla. Minimalismens grundstruktur som stil representeras av de tydliga linjerna. Som det var då för några decennier sedan när lyxen och storheten inte ersattes med enkelhet och elegans. Här, i musikskolan i Lissabon, kan vi se tydliga linjer och en ren plan.

Modern minimalistisk arkitektur för en musikhögskola

Modern-minimalistisk-arkitektur-musik-skola

Den moderna minimalistiska arkitekturen Musikhögskolan i Lissabon drivs av Joao Luis Carrilho da Graca Studio designad. Laget består av kända namn i bollen – Giulia de Appolonia, Susana Rato, Paulo Costa, Joгo Manuel Alves, Filipe Homem och många andra. Denna fantastiska och ursprungliga byggnad ligger i exotiska Lissabon, Portugal, där lokalbefolkningen verkligen är beroende av musik, kärlek och skönhet.

Modern-minimalistisk-arkitektur-lissabon

Vilket verkligen fångar din uppmärksamhet när du klickar på modern minimalistisk arkitektur Att se ut från School Of Music I Lissabon är dess imponerande storlek och parametrar. Varje konsert, show eller till och med fest kan hållas här. Atmosfären gör att alla typer av stilar kan utföras här. Dessutom är den minimalistiska arkitekturen vid University of Music i Lissabon tillägnad perfektion, harmoni och konst.

Abigail

Lissabon Music Academy interiör

Modern-minimalistisk-musik-skola-lissabon

Modern-minimalistisk-musik-skola-lissabon

minimalistisk arkitektur lissabon

Musikrum

minimalistisk-arkitektur-musik-skola-lissabon

intressant belysning

modern-arkitektur-musik-skola-lissabon

inredning-minimalistisk-arkitektur-lissabon

Konserthall

interiör-modern-minimalistisk-arkitektur-musik-skola

musik-hall-modern-arkitektur-lissabon

Joao-Luis-Carrilho-da-Graca-studio-musik-skola-lissabon-plan

Carrilho-da-Graca-studio-music-school-lisbon-plan

Joao-Luis-Carrilho-da-Graca-studio-musik-skola-plan musikskola lissabon konstruktionsplan