Pumphuset – en modern inredning

renoverat hus england

Det första intrycket kan förändras. Vem skulle tro att bakom den något gammaldags fasaden på detta hus finns en högteknologisk modern inredning dold? Beläget i Ikley Moor, England, i ett romantiskt, vilt område med hårt klimat, byggdes detta hus 1848. Vid den tiden hade den en viktig social funktion, men var inte avsedd att leva. Men det som pumphuset saknar i elegans kompenseras av karaktär.

En modern inredning i det renoverade huset

modern inredning - vardagsrum

Byggnadens massiva granitstruktur “döljer” en överraskande elegant och modern inredning. Den rymliga interiören rymmer två badrum och tre sovrum. På övervåningen finns ett stort vardagsrum med terrass. Det finns en stor trätrappa i mitten av vardagsrummet. Små detaljer påminner om byggnadens historia.

Intressant och modern inredning i vardagsrummet

modernt ombyggt vardagsrum england

Den eleganta dekorationen kommer verkligen till sin rätt tack vare det neutrala färgschemat. Svarta möbler skapar en kontrast till de ljusa väggarna. Möblerna har utformats noggrant så att det finns separata hörn i rummet. Lämplig belysning och färgade väggar skapar en spännande atmosfär. Den moderna inredningen är mycket lyxig – till badrummet beställdes till exempel marmor av högsta kvalitet från Italien. Den lyxiga interiören och den unika fasaden skapar en unik atmosfär för de boende som kan njuta av en riktigt exklusiv husdesign.

modern inredning - elegant kök

modern inredning - sovrum

modern inredning - lyxbio

modern inredning - lyxigt badrum