Strandbungalow uthyres i Baja, Mexiko

Strandbungalow i Mexiko - Gregori residens

Har du funderat på att hyra en Strandbungalows i Mexiko gjord för sommaren? I så fall har du tur eftersom denna bungalow också finns att hyra. Se själv, det kommer definitivt att förändra din idé om en bungalow helt. Efter att ha läst denna artikel kommer denna bungalow att bli strandälskarens drömhem.

Fantastisk utsikt från terrassen

Strandbungalow i Mexiko - bord

Gregori Residence och Beach House, som ligger i Todos Santos i Baja, Mexiko är verkligen drömhem för dem som tycker om stranden och vill uppleva en sommar i lugn och ro. Av Strandbungalow är från Gracia Studio designad.

Bungalowkompositionen är mycket trevlig och modern. Men konstruktionens enkelhet och materialval gör att du kan fokusera mer på hemmets syn, snarare än arkitekturen. Utsikten är fantastisk – du kan se bergen och horisonten på ena sidan och vågorna på den andra. Strandbungalowen ligger på sanden, du känner dig som en med naturen. Omgivningen ser verkligen himmelsk ut.

stor terrass med pool

Strandbungalow i Mexiko - framsida

De stora vik- och glasdörrarna öppnar till en stor terrass med pool. Detta är platsen där du kan uppdatera dig efter en lång dag under den heta solen. Färgtonerna definieras av soltak och väggskärmar av gräsduk, som perfekt matchar fasaden och interiören. Inredningen är mycket modern och minimalistisk, det gör atmosfären mycket välkomnande och låter dig slappna av helt i detta stora interiör. Strandbungalowen erbjuds som en hyresfastighet, men så snart du får en känsla av att denna plats är rätt plats är det värt att stanna här hela livet. Det är inte många som har turen att bo på ett sådant här ställe.

strandbungalowen vid Gracia Studio

Strandbungalow i Mexiko - långt

Strandbungalow i Mexiko rekreation

Strandbungalow i Mexiko - pool

Strandbungalow i Mexiko - utomhuspool

Strandbungalow i Mexiko - skärmar

Strandbungalow i Mexiko -sofa

Strandbungalow i mexikansk säng

Strandbungalow i Mexiko kväll

Strandbungalow i Mexiko - på kvällen