Lyxigt sommarhus med ett inspirerande koncept

Lyxigt sommarhus med ett inspirerande koncept

modernt-semester-hem-hav-Puerto-Rico

Beläget i San Juan, Puerto Rico, den här Sommarstuga inspirerar med inspirerande arkitektur. Sommar, sol och hav – vad mer kan du behöva för att vara lycklig? Semesterhusets unika koncept är mycket skulpturellt och arkitektoniskt och utvecklades med ett konstnärligt förhållningssätt. Casa Mar är ett lyxigt strandhusprojekt för bohemer och representerar en ny sida av minimalistisk arkitektur – en öppen byggnad med tillräckligt med privat utrymme för en ung familj. Husets utmärkta läge inspirerade arkitekterna från Coleman-Davis Pagan att skapa sin design.

Modern arkitektur – sommarhem i Puerto Rico

modernt-lyx-semester-hem-Puerto-Rico

modern arkitektur sommarhus fasad

Den där Sommarstuga i Puerto Rico har en stabil betongkonstruktion, med en vit fasad och många öppningar. Ena sidan av huset har spännande accenter och ser rustik ut. Den bruna färgen och motiven står i kontrast till den annars enkla minimalistiska arkitekturen. Denna intressanta blandning mellan rustik och klassisk stil kan också ses i interiören. Eleganta trämöbler skapar en mysig atmosfär i uteplatsen, medan väggar och golv ser grovt ut. Färgschemat är vanligtvis minimalistiskt – vitt, grått och beige. Mörka träväggar, moderna målningar på väggarna och röda fåtöljer sätter accenter.

Rustikt och modernt – spännande mix av stilar i det inre av sommarhuset

Matsal-fritidshus-casa-mar

Trätrappa interiör stuga

Det kreativa tillvägagångssättet från arkitekterna har varit framgångsrikt Sommarstuga som är öppen och ändå har en stabil struktur som ser modern ut, men också rustik, som kombinerar elegans och bohemisk stil. Motsatserna lockar – och så skapas trä, sten, betong och glas på ett unikt sätt av arkitekterna Coleman-Davis Pagan tillsammans för att skapa detta exklusiva sommarhus som ett resultat.

Från Abigail

Elegant himmelssäng i sovrummet

svart himmelsäng sommarhus sovrum

Skandinavisk stil i vardagsrummet

röd-möbler-vardagsrum-skandinavisk stil

Lädermöbler i vardagsrummet

Skinnsoffa-läderfåtölj-vardagsrum-Casa-Mar

Svartvitt kök

Lyxigt svartvitt kök

Pool med utemöbler

moderna-sommar-hus-pool-uteplats-möbler

Modern fasad – minimalistiskt sommarhus

modern-arkitektur-intressant-fasad-fritidshus

Casa Mar -sommerhus- ritning

Semesterhus Casa Mar blueprint