HM6 Space Pirate -klockan från MB&F med originaldesign

HM6 Space Pirate klockarmband svart kalvläder

Den nya HM6 Space Pirate -klocka från MB&F har ett extremt intressant, biomorfiskt fodral av elegant och stabilt titan (Ti-6Al-4V). Hela omkretsen förstärks också i mitten av ett slags fäste, som också är tillverkat av titan. Designen med sina kurvor påminner om något utomjordiskt. Var och en av de fyra hörnen består av kristallkulor av safir. De två främre visar minuter och timmar och rör sig vertikalt. Det finns reglerande turbiner i de två övre sfärerna. Som namnet delvis antyder är dessa avsedda att vara HM6 Space Pirate -klocka reglera om hastigheten ökas för att undvika felaktigheter i tidsvisningen.

HM6 Space Pirate -klocka

HM6 Space Pirate klocka 60 sekunders tourbillon

Den mellersta sfären är klockans flygande 60-sekunders tourbillon, som reglerar motorn under och ger en glimt inuti klockan. Om det väckte din nyfikenhet kan du se mer av insidan av klockan, som består av 475 enskilda delar, genom att helt enkelt vända dem. Eftersom också botten av HM6 Space Pirate klocka är transparent och avslöjar en del av rörelsen, till exempel lindningsmekanismen och rotorn av 950 platina.

HM6 Space Pirate -klocka – safirglasbollar

HM6-Space-Pirate-watch-biomorphic-case-titanium

En extra blickfångare, även om den inte är så imponerande som själva fallet, är remmen som följer med. Den är gjord av svart kalvskinn. Från det imponerande HM6 Space Pirate klocka det finns bara 50 stycken. Denna lyxklocka från MB&F. är tillgänglig för $ 230.000.

HM6-Space-Pirate-armbandsur-alien-design

HM6-Space-Pirate-Watch-four-crystal-balls-safir

HM6-Space-Pirate-Uhr-transparent-undersida

HM6 Space Pirate -designkurvor