Gör ett stänk i ditt lilla badrum med dessa designidéer

design-idé-för-små-badrum

Ett litet badrum är ingen nackdel. Med så många fantastiska sådana Designidéer för små badrum du kan bli förvirrad med valet. Detta är ett viktigt rum i hemmet, och den lilla storleken på ditt lilla badrum betyder inte att det bör försummas eller ignoreras i din inredningsplanering. Gör det till en viktig del av ditt hem. Detta kreativa urval av Designidéer för små badrum hjälper dig att avslöja den dolda potentialen i ditt badrum.

Litet badrum med en modern mörk inredning

modernt-badrum-med-mörk-interiör

Du kanske inte fysiskt kan ändra storlek på ditt lilla badrum, men du kan få ut det mesta av det tillgängliga utrymmet. Det är definitivt viktigt att du har illusionen av utrymme i din litet badrum kan expandera.

Litet rött badrum med tavlor

små-röda-badrum-med-målningar

Tänk först på dina väggytor och golv. Dessa måste naturligtvis väljas ut för sina vattentäta egenskaper. Kakel på vägg och golv är de viktigaste besluten i detta avseende. För att få känslan av rymd in Ditt lilla badrum också Öka, koordinera golv- och väggplattor för att skapa en känsla av kontinuitet och för att göra definitionen mellan horisontella och vertikala ytor suddig. Kakelplanen kan utökas till att omfatta badrumspaneler, vilket skapar en ännu större känsla av utrymme för att förbättra enheten.

Designidé för små badrum

design-idé-för-små-badrum

Det självklara valet för kakelfärg och andra målade ytor är vit eller en mycket blek färg. Detta skapar automatiskt den rumsliga illusionen och känslan av ljus och luftighet i ett litet badrum expanderat. Men om du dras mer till tanken på ett mörkt exotiskt badrum, så misströsta inte. Ett välplanerat mörkt badrum kan se väldigt dramatiskt ut, även i ett litet utrymme. Nyckeln är att inte bryta dina väggar och ytor med för många känsliga färg- eller kontrastförändringar. Detta kommer automatiskt att se fullt ut, vilket kommer att krympa illusionen av djup och utrymme. Främst för att uppmärksamheten riktas mot en rad separata former och ytor snarare än en flödande kontinuitet i rymden. Av samma anledning är djärvt upprepande mönster inte bland de bra Designidéer för små badrum. De kan ha ett attraktivt mönster eller två som kontaktpunkter, men var försiktig så att du inte överdriver det.

Intressant förvaringssystem för små badrum

intressant-lagringssystem-för-små-badrum

Var noga med att inte störa ditt lilla badrum med för många toalettartiklar, handdukar och andra tillbehör. Trots frestelsen att visa alla dina vackra flaskor och föremål på displayen kan det skapa en oorganiserad miljö och ditt badrum kommer att krympa som ett resultat. Välj några härliga saker för att lägga till personlighet i ditt badrum och dölj resten. Integrera strömlinjeformade lagringssystem i Ditt lilla badrum. Om du inte har plats i ditt badrum för inbyggda skåp och hyllor, flytta dem bara till ett annat rum.

Ditt lilla badrum kan bli ett superlyxigt område i ditt hem, så varför inte gå för en snygg makeover?

av Jaz

Marmorvägg i det lilla badrummet

marmor-vägg-litet-badrum

Duschkabin i glas – designidé för litet badrum

glas-dusch-skåp-modern-badrum-design

Modernt badrum med mörk kakelfärg

modernt-badrum-med-mörk-design

Organisationsidé för små badrum

organisation-idéer-för-små-badrum

Randiga väggar

randiga-väggar-i-det-lilla-badrummet

dekoration-i-det-lilla-badrummet

100 fler idéer för badrum