25 praktiska idéer för bänkskivor i kök och badrum

Bänkskiva-kök-badrum-belysning-kök mot-effektivt-led

Om du precis ska renovera ditt kök eller badrum och omedelbart letar efter lämpliga Bänkskivor då kommer dessa tips säkert att hjälpa dig. Vi presenterar dig en samling olika mönster och material från många möbelföretag, som ger dig en uppfattning om vilken tallrik som är bäst för ditt eget kök / badrum.

Bänkskivor – med inbyggd belysning

Bänkskiva-kök-badrum-effekt-belysning-led-diskbänk-glas

En av de första Bänkskivor kommer från Italien – den Masto Fione Designers har tagit badrumsdesign till en helt ny nivå – dessa handgjorda bänkskivor i natursten finns i svartvita färgkombinationer, beroende på materialets naturliga färg. Integrerad belysning gör att den vackra designen kan komma till sin rätt. Vacker, vattentät och lätt att rengöra, den här panelen har många fördelar att erbjuda.

Idéer för bänkskiva i träBänkskiva-kök-badrum-trä-natursten-ädel-vin-skåp-köksö

Det moderna köket kan bara dra nytta av en träplatta. Om du är ute efter miljövänlig Idéer för bänkskivor för ditt kök söker Helt bambu en ny design just presenterad – en tallrik gjord av bambu. Designen erbjuds i olika varianter och är extremt hållbar.

Bänkskiva i glas för köket

Bänkskiva-kök-badrum-glas-kran-modernt-fönster-kök-fronter-trä

För ett modernt kök kan du välja en bänkskiva i målat glas. Inte bara vackert och unikt, utan också hygieniskt och hållbart. Utformningen av Tänk glas kombinerar starka färger och intressanta former. Designen med köksbänken i rostfritt stål ser särskilt elegant ut.

Bänkskiva i rostfritt stål med traditionell design

Bänkskiva-kök-badrum-rostfritt stål-gasspis-professionell-vit-traditionell

Bänkskivorna i rostfritt stål har många fördelar – de passar in i alla moderna kök, reflekterar ljus och är lätta att rengöra. Frigo Design är i alla fall ett steg längre med ditt Bänkskivor tillverkad av rostfritt stål och presenterade en modell som är dekorerad med olika motiv. Bänkskivan lockar uppmärksamhet så att du kan installera den på köksön.

Lyxiga bänkskivor med inbyggd belysning

lyxiga idéer bänkskivor inbyggd belysning köksö

Det israeliska företaget Majestätisk ädelsten har presenterat en vacker samling bänkskivor som är riktigt lyxig – bänkskivorna är gjorda av ädelstenar. För mer glamour har belysning integrerats i bänkskivan.

Bänkskivor i kvarts

modernt kök ö bänkskiva kvarts sten

Modernt, i starka neonfärger som orange och gult, lämpligt för minimalistiska möbler och köksbänkar av rostfritt stål – så här är designen av Caeser Stone beskriva. Materialet är så hållbart att varje bänkskiva erbjuds med tio års garanti.

Intressant bänkskiva i betong

Bänkskiva i köket

Kanske en av de mest extraordinära Bänkskivor är betongbänkskivan från Caeser Stone-värmebeständigt och antibakteriellt material som är lätt att rengöra och verkligen erbjuder många fördelar. Designerna på det välkända möbelföretaget kan producera en panel enligt kundens dimensioner – varför inte dra allas uppmärksamhet med en innovativ köksö?

Modern handgjord bänkskiva

Köksbänk bänkskiva marmor

Caeser Stone igen – men den här gången med Concetto -kollektionen drog det allas uppmärksamhet med handgjorda bänkskivor i olika färgkombinationer. Företaget erbjuder bara naturmaterial – så valet av färger är desto mer imponerande – mjukt rosa och vitt, men också mörkblått och grönt, som mycket sällan finns i naturen – och ännu mindre ofta på en bänkskiva i köket.

Idé för bänkskiva i bearbetad kvarts

Kvarts kök motmodern köksö

Essa Stone har använt en bearbetad kvarts i modern köksdesign. Materialet som utgör detta Bänkskivor  tillverkad av 95% naturlig kvarts. Den är också lämplig för köksbakpaneler och även för köksmöbler, ser väldigt snygg ut och ger rummet ett elegant utseende.

Idéer för bänkskiva – gjorda av koppar

Bänkskivans designidé koppar

Denna köksö var täckt med en handgjord bänkskiva. En vattensänka kan valfritt integreras i designen. Den handgjorda köksön från Speciellt rostfritt erbjuder en hållbar och blank yta.

Kopparvattensänka och arbetsdisk

Koppar vatten diskbänk topp-modern köksdesign

Om du letar efter en matchande diskbänk i ditt klassiska kök, har detta Native spår en bred samling mönster som du säkert kommer att gilla. De kombinerar skickligt tradition och modernitet och är ett lysande komplement till alla interiörer.

Modern bänkskiva i betong

Köksmodern design i betong

Perfekt för badrum och kök, Absoluta betongarbeten har nu lanserat en bänkskiva i betong. Istället för att vara i kall, grå färg har hon gjort sina modeller i varma beige-bruna toner. De är gjorda efter kundens dimensioner och varje design är ett enda konstverk.

Fusionstone – ny design för köket

moderna kök tallrik idéer inredning

Fusionstone är namnet på det nya materialet, som består av glas och de finaste bitarna av marmor och granit. Formgivarna av Arkitektoniska system kom på denna idé och erbjuder olika färgkombinationer, beroende på om marmor eller granitdel är större.

Bänkskiva i metall

Metallarbete motintressant köksdesignidé

Alla som letar efter extraordinära idéer för Bänkskiva i köket du kan välja design från det franska företaget Purcel Murrey – modern, intressant och mycket resistent / även mot kemiska ämnen /, dessa metallplattor kommer att tjäna dig länge och kommer att vara ett trevligt tillskott till ditt kök.

Bänkskivor i krossat glas

modern köksbänk bänkskivdesignidé

Vetrazzo heter det nya materialet från företaget Vetrazzo var utvecklad. Så om du vill ha en bänkskiva av återvunnet glas kan du beställa din miljövänliga design där. Färgglada, kreativa och eleganta – perfekt för konstnärer!

Idéer till bänkskiva av massivt trä

Bänkskiva i massivt trä

Stenskog har blivit populära över hela Europa med sina stentvättställ. Nu har du också presenterat den perfekta bänkskivan i massivt trä för vattensänkorna. Designen imponerar framför allt med den naturliga träfärgen och den vackra formen. Kombinationen av sten och trä har en mycket naturlig och lugnande effekt – detta gör badrummet till en oas av lugn.

Panel av återvunnet material till badrummet

modern återvunnen bänkskiva av PE

Nuförtiden är fler och fler köpare miljömedvetna, och möbelproducenter har också nyligen valt miljövänlig design. Vid rätt tidpunkt har företaget 3form en återvunnen polymer presenterad som ett material för paneler. De har framgångsrikt tillverkat snygga badrumsdiskar av plast och erbjuder ett miljövänligt alternativ. Mer intressant Bänkskivor för badrum:

Idéer för bänkskiva i marmor

Bänkskivor i marmor

En intressant kombination av marmor och betong har nyligen gjorts Kvalitetsmarmor presenterar. Kollektionen innehåller olika badrumsmöbler och är särskilt bra för stora badrum med minimalistisk design. Materialet är fast och kan sätta vackra accenter tack vare sin slingrande form.

Bänkskivor av återvunnet material

modern köksdesign återvunnet material

Förnyade material erbjuder en komplett köksanläggning med bänkskivor av återvunnet material. Materialet innehåller 60 procent aluminium och är högt värderat för sin hållbarhet. Kontorsbyggnader har också antagit denna miljövänliga variant för receptionen eller konferensrumsbordet.

Modern glasskiva för badrummet

Moderna badrumsmöbler i glas

En modern glasdisk till badrummet gjordes av företaget Domani Tile presenteras – det färgade glaset ser modernt ut och kan bli höjdpunkten i ditt badrum. Den fräscha kombinationen med det vita handfatet skapar vackra kontraster och ytan efterliknar vattnets rörelse.

Bänkskivor inbyggd köksbelysning

modernt bänkskåp

Köksdesignidéer i trä

Bänkskivor för köksö design

modern köksdesign bänkskiva rostfritt stål

Ytterligare 100 idéer för badrum